כבד קצוץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כבד קצוץ

כבד קצוץ

יש לי זיכרונות טובים מכבד קצוץ לא אהבתי כבד בתור ילדה אבל כבד קצוץ כן אהבתי, סבתא שלי הייתה מכינה את הכבד הכי טעים. התקשרתי לאמא ושאלתי איך סבתא הייתה מכינה את הכבד כשטעמתי לרגע הרגשתי שחזרתי להיות ילדה בת 12 טעים פשוט ומאוד מוסיף לארוחת החג.

מרכיבים:

4 בצלים קצוצים
כף שומן כבש
חצי קילו כבדים מוכשרים
3 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס
כחצי כפית מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל על אש נמוכה עד שהם זהובים מעט שחומים להוסיף את השומן כבש ולשמור בצד.

2. באותה מחבת חמה לטגן את הכבדים עד שמזהיב  והם עשויים טוב טיגון קצר בערך שתי דקות מכל צד. לצנן.

3.  שתי אפשרויות:
לקצוץ עם סכין חדה את הכבד ביצים ובצל או להעביר למטחנת בשר ולתבל.

הערות:
שומן כבש אמא שלי המליצה להוסיף הוא מאוד מוסיף לטעם הוא לא חובה.

6439 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כבד קצוץכבד קצוץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

17 תגובות

אבי

שלום, אין דבר כזה כבד מוכשר, מי שמקפיד על כשרות צריך לצלות אותו לפני ההכנה.

השב
אורית

היי ניקי. אם אני מכינה היום למחר בערב זה בסדר? כמה זמן מחזיק? תודה

השב
ניקי ב

תכיני את הכבדים היום מחר תעשי את השאר זה עדיף, זה נראה פחות טוב כשזה ממתין במקרר.

השב
עופרי

תודה ניקי. טעים מאוד. ותחשבי על מתכון לגפילטע פיש…

השב
ורד

ניקי שלום, תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים. אני מקבלת בזכותך המון מחמאות. להשלמת שולחן החג – האם ניתן לקבל ממך מתכון להכנת גפילטע פיש? שוב – המון תודה. ורד

השב