כבד קצוץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כבד קצוץ

כבד קצוץ

יש לי זיכרונות טובים מכבד קצוץ לא אהבתי כבד בתור ילדה אבל כבד קצוץ כן אהבתי, סבתא שלי הייתה מכינה את הכבד הכי טעים. התקשרתי לאמא ושאלתי איך סבתא הייתה מכינה את הכבד כשטעמתי לרגע הרגשתי שחזרתי להיות ילדה בת 12 טעים פשוט ומאוד מוסיף לארוחת החג.

מרכיבים:

4 בצלים קצוצים
כף שומן כבש
חצי קילו כבדים מוכשרים
3 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס
כחצי כפית מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל על אש נמוכה עד שהם זהובים מעט שחומים להוסיף את השומן כבש ולשמור בצד.

2. באותה מחבת חמה לטגן את הכבדים עד שמזהיב  והם עשויים טוב טיגון קצר בערך שתי דקות מכל צד. לצנן.

3.  שתי אפשרויות:
לקצוץ עם סכין חדה את הכבד ביצים ובצל או להעביר למטחנת בשר ולתבל.

הערות:
שומן כבש אמא שלי המליצה להוסיף הוא מאוד מוסיף לטעם הוא לא חובה.

4445 צפיות 19 צפיות היום

כבד קצוץכבד קצוץ

תגובות

15 תגובות ב "כבד קצוץ"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי. אם אני מכינה היום למחר בערב זה בסדר? כמה זמן מחזיק? תודה

תודה ניקי. טעים מאוד. ותחשבי על מתכון לגפילטע פיש…

ניקי שלום, תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים. אני מקבלת בזכותך המון מחמאות. להשלמת שולחן החג – האם ניתן לקבל ממך מתכון להכנת גפילטע פיש? שוב – המון תודה. ורד