סלט תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט תפוחי אדמה

סלט תפוחי אדמה

סלט תפוחי אדמה, את הסלט הזה אני זוכרת מהילדות אמא שלי הייתה מכינה אותו וכמה שהוא פשוט ובאמת קל הכנה זה סלט שתמיד כיף להכין אותו שוב ושוב…

4 מנות

מרכיבים:

תפוחי אדמה
3 ביצים
5 חמוצים
כוס אפונה וגזר
3 – 4 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מאוד, לקראת סוף הבישול של תפוחי האדמה להוסיף את הביצים ולבשל עד שהן קשות.

2. לחתוך את תפוחי האדמה והביצים לקוביות קטנות, לפרוס את החמוצים לערבב את כל המצרכים ולתבל.

טיפ:
מומלץ לקרר את תפוחי האדמה והביצים לפני שחותכים.

3174 צפיות 26 צפיות היום

סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה

סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה

תגובות

32 תגובות ב "סלט תפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, שאלה קטנה-

תמיד [אבל תמיד!!] כשאני מכינה את הסלט הזה יש לו טעם לוואי [כמו טעם של מקרר.. אם את מכירה:)].. גם כשאני מגישה באותו יום ללא אחסון במקרר.
יכול להיות שזה בגלל הקליפה של התפו"א?
Thanx

היי ניקי.
שאלה אולי קצת שטותית-
כשמבשלים את התפוח אדמה ואח"כ חותכים לקוביות קטנות, הצורה שלהן דיי נהרסת והם קצת מתכווצ'צ'ים לי… אם אחתוך אותם אחרי שהם מתקררים זה יקטין את הנזק? 🙂
אפונה וגזר…. לבשל טריים בניפרד? או לקנות כזה סאנפרוסט ולבשל? תודה רבה ניקי

טיפ: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות כשהם טריים, ורק לאחר מכן מבשלים. ממש כמה דק'. ככה הם שומרים על צורתם ולא נמעכים בחיתוך.

ניקי,
אם אני רוצה להכניס ירק לסלט, מה עדיף שפטרוזיליה או שמיר?

יצא מהמם ולא נעים להגיד אבל יותר טעים משל אמא שלי. אני מחפשת בנרות פשטידה של כרובית ושל ברוקולי (ביחד או לבד) יש לך? תצילי אותי בבקשה

היי ניקי, כמה זמן לבשל את האפונה והגזר?

היי ניקי, זה סלט שאפשר להכין יום לפני ?

הי ניקי האלופה!!

רציתי לשאול מספר שאלות:

1. להשתמש באפונה וגזר משימורים?
2. החרדל יכול להיות חרדל דיז'ון או שצריך רגיל?

תודה תודה תודה!

כייף לעבוד ולהכין את המתכונים שלך,
הייתי מאוד שמחה אם את יכולה לעדכן מדי פעם ולהוסיף עוד סלטים קרים (אולי עם חסה)
תודה רבה לך

שלום ניקי
איזה מרכיב אפשר לשים בסלט תפוחי אדמה במקום מיונז?

היי ניקי, כמה זמן עליי לבשל את התפו״א?? אני אפעם לא מצליחה לקלוע, או שיוצא חצי חי או פירה….

סלט אוליבייה 🙂
פשוט סלט טעים שעובר מדור לדור במשפחה 🙂

האתר מדהים!
המתכון הזה טעים טעים אבל תמיד הוא יוצא לי בצורה מעוכה, אולי בגלל הערבוב עם המיונז.
איך אפשר להימנע מזה ולהשאיר את החתיכות של תפוחי האדמה שלמות ויפות?

היי ניקי

האם לבשל את תפוחי האדמה עם קליפה או בלי?

תודה

תודה הזכרת לי בדיוק אותו סלט שסבתא שלי (הרומניה) ז,ל היתה מכינה, עם החרדל ועם האפונה/גזר (לפעמים היו מוסיפים חתיכות עוף)