סלט פלפלים קלויים ושום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט פלפלים קלויים ושום

סלט פלפלים קלויים ושום

כמה שהסלט הזה פשוט הוא ממכר! אין ארוחה בלעדיו. הוא מוסיף המון טעם צבע, מומלץ להכין יותר הוא נגמר במהירות, תיבול פשוט והוא כל כך טעים, ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים, שווה.

מרכיבים:

6 פלפלים אדומים
6 – 7 שיני שום
5 – 6 כפות שמן קנולה
2 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להכין תבנית עם נייר אפייה, לחצות את הפלפלים להוציא הפנים, להניח בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.

3. לאפות 30 דקות או עד שהפלפלים מתקמטים ומשחירים, לכבות את התנור ולהשאיר את הפלפלים לפחות כמה שעות.

4. לקלף את הקליפה מעל הפלפלים לחתוך לרצועות להעביר לקערה לפרוס דק את השום ולהוסיף לפלפלים יחד עם השמן, חומץ והמלח.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין כמה שעות מראש, אפשר להשתמש באיזה פלפלים שרוצים,צהוב , ירוק.

17617 צפיות 55 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט פלפלים קלויים ושוםסלט פלפלים קלויים ושוםטוסטוניםטוסטוניםסלט פלפלים קלויים ושום

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : "סלט מעולה,מכורה לו….כל שבוע אני מכינה…."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

54 תגובות

אביה

ניקי. אני אוהבת את האתר שלך. הכל אני מכינה רק מפה וקוצרת מחמאות.
אפשר להכין את הסלט הזה עם פלפל שושקה?
אפשר להקפיא את הסלט הזה?

השב
לירון

ניקי,
שאפו על הכתבה!
לילה להשאיר אותם בתנור כבוי זה בסדר?

השב
אסתר

אנחנו פחות מתחברים לחומץ בסלטים.. ישה טיבול אחר או אפשרות לוותר עליו?

השב
ניקי ב

כן זה מתאים לפלפלים מאוד, שימי שמן זית ומלח

השב
חין

היי ניקי, תודה על מתכונים מעולים!
לא כל כך הבנתי מה כוונה "להשאיר את הפלפלים לפחות כמה שעות" ?

השב