מרק תרד ובטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק תרד ובטטה

מרק תרד ובטטה

באמת מרק תרד ? כן ואני אומרת את זה בחיוך גדול כמה שזה נשמע לא הגיוני ממתי מכינים מרק מתרד ? אז  אני כן מכינה מרק מתרד ותאמינו לי שהוא שווה! סמיך עשיר ממלא את הבטן מחסלים את הצלחת והולכים לקחת עוד אחת.
אז תנסו אולי תופתעו מהתוצאה.

3 מנות

מרכיבים:

400 ג' תרד טרי
בצל גדול
בטטה גדולה
גזר גדול
2 כפיות שום כתוש
מעט אגוז מוסקט
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות בינוניות, לשים בסיר 3 כפות שמן להוסיף את הירקות והשום ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף ליטר וחצי מים ולהוסיף את התרד.

3. לתבל ולבשל כשעה התרד מתרכך והירקות אמורים להיות רכים.

4. לטחון את המרק במעבד מזון ולהחזיר לסיר לבדוק טעמים.

הוגש עם דלי רול, מטבוחה וספגטי לילדים

2451 צפיות 3 צפיות היום

תגובות

33 תגובות ב "מרק תרד ובטטה"

  הרשם  
עדכן

מיוחד וטעים 🙂

היי ניקי, מה הכמות שצריך לתרד קפוא משקית?

הי ניקי

2 שאלות: האם אפשר להחליף את האורז בדוחן? פשוט יותר בריא….מה את אומרת?
ולגבי התרד, יש לי תרד טרי מהשדה, צריך להשתמש רק בעלים נכון? ללא הגבעולים…מצטערת על הבורות פשוט קבלתי את התרד ואני לא מנוסה בירק הזה.

היי ניקי,
כמה מים להוסיף ומתי להוסיף את התבלינים?
תודה!

הי ניקי.
מה שלומך?
מדובר כאן על תרד טרי כן?

תודה רבה

ניקי שלום,

המרק יצא טעים ושונה ממרקים שאני מכינה בד״כ (עדשים, עוף, ירקות), ריענן לי את התפריט. תודה 🙂
אני היחידה בבית שאוכלת מרקים, לכן שאלתי היא: האם ניתן להקפיא את המרק?

תודה מראש,
עינת

ערב טוב ניקי וחג חנוכה שמח.

שאלה טיפשית לאור שם המתכון, אבל אשאל בכל מקרה.
נתקלתי במספר מתכונים שלך בהם כתבת שניתן להמיר את התרד בעלי מנגולד.
האם ניתן להחליף במתכון הזה את התרד במנגולד?

חג חנוכה שמח,
עינת