מרק עגבניות קלויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות קלויות

מרק עגבניות קלויות

אני אוהבת לסיים את היום עם מרק, הילדים הולכים לישון שקט בכל בית, לרגע אני נעצרת להנות מהשקט הסיר כבר חם על האש כל היום פינטזתי על צלחת מרק חם. מוזיקה שקטה ברקע צלחת מלאה מרק עגבניות, טעימות קטנטנות כי המרק חם כמו שאני אוהבת. אני אומר לכם דבר אחד, החיים נראים עכשיו הרבה יותר טובים.

4 מנות

מרכיבים:

8 עגבניות אדומות ויפות
3 גזרים חתוכים קטן קטן
6 כוסות מים
בצל בינוני
2 שיני שום
גבינת פרמזן
קרוטונים
כף פפריקה
מלח גס
כפית סוכר (לטעום)
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחצות את העגבניות לפזר מעט מלח גס לאפות כחצי שעה בחום בינוני.

2. בינתיים לקצוץ את הבצל ולטגן עד הזהבה, לשים במיקסר את הבצל העגבניות והפפריקה + 3 כוסות מים ולטחון שישארו קצת חתיכות

3. להעביר לסיר להוסיף את הגזר סוכר ושארית המים ולתבל לבשל עד שהגזר רך בערך 30 דקות לכסות חלקית, לבדוק טעמים.

4. להגיש עם  פרמזן.

5. אפשר גם לבשל הכל על האש ולטחון לקראת הסוף. זה מי שלא רוצה להשתמש בתנור.

2134 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות קלויות מרק עגבניות קלויות

מרק עגבניות קלויות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

17 תגובות

אסתי ב.

בוקר טוב ניקי. האם יש הבדל בטעם בין עגבניות קלויות בתנור לבין בישול העגבניות עם יתר המצרכים? אם לא מקלפים את הקליפה לאחר הקליה היא לא מורגשת לאחר הריסוק? כדאי לקלף ?

השב
niki

בוקר טוב
יש הבדל אסתי, שתי השיטות יוצא טעים . הקליפה לא מורגשת בגלל שטוחנים, מפריע לך תקלפי לדעתי מיותר.

השב
אסתי ב.

אכין הפעם בשיטת הקליה. ואכתוב לך אם היה הבדל בטעם. תודה למענה ושבת שלום.

השב
אסתי ב.

שבוע טוב ניקי. לא יכולתי להתאפק עד מחר בבוקר .הכנתי את המרק לפי המתכון בדיוק התוצאה – מעדן מעולה מעולה מעולה !! יש הרבה נקודות זכות לקליית העגבניות לעומת בישול רגיל. כמו כן לא קילפתי את הקליפה למרות שחששתי. לא היה זכר לקליפה לאחר הריסוק במעבד מזון. תמשיכי להפתיע אותנו במתכונים מעולים. תבורכנה יידיך. שבוע נפלא . תודה.

השב
גלי

אני מעדיפה מרק שהוא טחון.
ראיתי פה שרשמת להוסיף את הגזר לאחר הטחינה. אם אני רוצה אותו גם טחון, לבשל אותו קודם ולטגן עם העגבניות והבצל?

השב
נטע

היי ניקי
האם ניתן להכין את המרק בלי הגבינה?
בנוסף האם אפשר לשים את כל המרכיבים בסיר ופשוט לטחון?
לא מקלפים את העגבניות לפני?

השב
niki

בוקר טוב
את צריכה לבשל את העגבניות קודם או בתנור על האש ואז לקראת הסוף לטחון.
אין צורך לקלף.

השב