מרק עגבניות וקינואה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק עגבניות וקינואה

מרק עגבניות וקינואה

מרק עגבניות וקינואה,מעולה מעולה! אחד המרקים הטובים והטעימים שהכנתי. רוצים להנות ממרק סמים ועשיר שכיף לאכול ? כזה שכל ביס  עושה טוב ורק רוצים לאכול עוד. נהדר.

4 מנות

מרכיבים:

5 עגבניות גדולות
קישוא גדול חתוך לקוביות
סלרי בערך חצי כוס הכוונה לגזע
2 גזרים חתוכים לקוביות
כרישה חתוכה לקוביות
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום
ליטר וחצי מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
3 כפות קינואה
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (אם צריך)

הכנות:

1. לשים בסיר כמה כפות שמן ולטגן את הבצלים, להוסיף את השום ולטגן כדקה שתיים.

2. להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש בינונית.

3. להשרות את הקינואה כ 30 דקות במי ברז ולסנן, להוסיף למרק להמשיך לבשל עוד כ 20 דקות מכוסה.

4216 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק עגבניות וקינואהמרק עגבניות וקינואה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : "הי ניקי, המרק משובח!! הנכדים אהבו מאד. מאמצת בחום!!"

רחלי : "טעים. טעים. טעים."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

7 תגובות

איתי

הי ניקי,
בשלב 2 – כמה זמן בישול (לפני הקינואה)?

השב
עדה

תודה רבה על התגובה המהירה, אפשר להשתמש בעגבניות חתוכות מקופסאת שימורים?

השב
עדה

הי ניקי, קודם כל תודה רבה על כל המתכונים שלך, הם מצוינים
לגבי הקינואה אפשר לוותר או משהו אחר במקום?

השב