פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

הפירה הזה משגע! המרקם שלו כל כך רך שזה כאילו הוספתי לו שמנת אבל לא באמת. קלאסי לארוחת צהריים ליד השניצל של הילדים לא תפסיקו לאכול או בעצם לטעום כל הדרך… לא לשכוח את הבצל המטוגן מעל, כמה שהפירה הזה טעים.

 

3 – 4 מנות

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס מים (מהבישול של התפוחי אדמה)
כף שמן
כפית מלח

2 בצלים בינוניים

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה, למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים כחצי שעה. אחת ל… לבדוק לוודא שיש מספיק נוזלים.

2. למעוך גס את תפוחי האדמה ולהעביר למעבד מזון יחד עם המים שמן והמלח, לטחון כדקה עד שהפירה רך קרמי וללא גושים. לבדוק טעמים.

3. להעביר לצלחת הגשה, למרוח יפה בסגנון צורת ההגשה של חומוס.

4. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לחצות את הבצל ולפרוס דק לטגן עד שהוא מזהיב – משחים, מידי פעם לערבב זה לוקח כמה דקות.

5. לפזר בצל בנדיבות על הפירה.

לטרוף!

הוגש עם קציצות חזה עוף וירקות.

2555 צפיות 93 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגעפירה פרווה מושלם במרקם קרמי משגע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *