שניצל חצילים אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל חצילים אפוי

שניצל חצילים אפוי

בשנים האחרונות אני התאהבתי בחצילים, אני מכינה אותם כל הזמן בכל מיני ואריאציות, יש המון מתכונים באתר לחצילים הפעם התחשק לי להכין שניצל מחצילים.
באמת שניצל קריספי כזה אבל אפוי בתנור ולא מטוגן יוצא טעים ונחטף במהירות.

מרכיבים:

חציל אחד מאורך חתוך לפרוסות
ביצה
חצי כפית חרדל
כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית פפריקה
כפית מלח
פירורי לחם

הכנות:

1. לטרוף ביצה חרדל צ'ילי ותבלינים לטבול את פרוסות החציל ולצפות בפירורי לחם מעורבבים עם פטרוזיליה.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן קצת יותר מהרגיל, לסדר את פרוסות החצילים.

3.  להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד ו כ 15 דקות צד שני לבדוק שהפרוסות רכות.

כדאי לדעת ש…
השתמשתי בחציל בלאדי למי שלא מכיר אלו חצילים גדולים, כל פרוסה חתכתי לרבעים אחרי שהכנתי. טעים ביותר ומומלץ בחום.

7845 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חוה : "תקשיבי… נחטף!! הצטערתי שלא הכנתי כמות משולשת"

מוקה : "טעים!! איזה אליפותת! היה כיף לראות את בעלי ככ מתלהב מהרעיון..תודה לך ניקי על מתכונים טעימים וקלים. את נותנת חשק להכנס למטבח!"

בת שבע : "עכשיו התקשרה חמתי שהיא בשלנית מדהימה ,היא רצתה ממני את המתכון לחציל! !
אם היית אומרת לי שיבוא יום והיא
תבקש ממני מתכון הייתי אומרת שאת הוזה. .."

יולי : "היי ניקי! הכנתי עכשיו ויצא טעים ביותר!. שוב תודה"

 

תגובות

117 תגובות ב "שניצל חצילים אפוי"

  הרשם  
עדכן

שבוע טוב ניקי
החציל היה ה-להיט של שבת! מתכון קליל להכנה ותוצאה מפתיעה!!
תודה.

הי ניקי, תודה על אתר מדהים!! האם צריך לקלף את החצילים?

האם כדאי להמליח את פרוסות החצילים לפני הטבילה?

אפשר להכין עם הביצה והפרורים ולהקפיא לפני שנכנסו לתנור? לפעם הבאה…

1 6 7 8