פירה בשמנת ושום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה בשמנת ושום

פירה בשמנת ושום

כולם מכירים את הפירה הסטנדרטי הרגיל, מכיוון שאני מאוד אוהבת לשחק עם האוכל אז הגיע זמן הפירה. העשרתי אותו עם שמנת ושום מה שנתן טעם נפלא חייבים לנסות.

5 מנות

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
50 ג' חמאה
בצל קצוץ
חצי כוס שמנת לבישול
2 כפיות שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלף את הירקות ולחתוך גס, להרתיח מים להוסיף את הירקות ולבשל עד שהם רכים למעוך ולהוסיף את שאר המצרכים.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה ולפזר מעל לפני ההגשה.

933 צפיות 5 צפיות היום

תוספת מעולה של פירה עשיר וטעים

תגובות

35 תגובות ב "פירה בשמנת ושום"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
אין לי בטטה אפשר במקום עוד תפוא?
וגם אפשר שמנת צמחית בשביל שיהיה פרווה?
תודה רבה

חג שמח ניקי!
תודה על המתכונים המעולים!!
שאלה קטנה? לא מסננים את הירקות לפני שמועכים? מתי מוסיפים את השום הכתוש?
תודה 🙂

יצא מעולה!!!תודה

היי,
2 תפו"א זה לא טעות?אני לקחתי 3 ויצאו לי 2 מנות,ל 5.
ולא הוספתי חצי מכיל שמנת כי יצא כמעט נוזלי אז עצרתי…

הפירה יצא טעים מאוד, אבל גם חריף מאוד … צריך להיזהר עם השום , נראה לי שמתי יותר מידי

הי ניקי, אפשר להחליף את הבטטות בגזר?
ואת החמאה בשמן?

שלום ניקי היתי רוצה לדעת איך להכניס תחמאה
להמיס אותה במיקרוגל
הוא להכניס ככה ולערבב ?

כמו כל המתכונים שלך- פשוט טוב!

יש לך מתכון טוב לניוקי?

הי ניקי,
שאלה בקשר לשמנת לבישול –
האם הכוונה לחצי כוס או לחצי מתכולת מיכל השמנת? (כי לי תמיד נראה שמיכל השמנת הוא בערך כמות של חצי כוס…)
תודה רבה ושבת שלום, יקרה.

היי ניקוש
צריך לבשל אחרי שמוסיפים את השמנת
או שמועכים את הירקות בקערה ואז מעל שמנת בלי בישול?

תודה

הי ניקי,
אפשר להשתמש בשמנת חמוצה במקום שמנת לבישול (שחסרה לי בבית..)?

אפשר משהו אחר במקום השמנת? כדי שיהיה פרווה?

אפשר לוותר על הבטטה ולהוסיף עוד תפוח אדמה?? אני לא אוהבת בטטה.. 🙂

קטלני זה הפירה הכי טעים שיש אני מכינה אותו כך כבר שנים אפשר גם להוסיף פטריות קצוצות מטוגנות ואז בכללללל