ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

ארטישוק ירושלמי בדבש וחרדל

אל תוותרו עליו הוא ירק מופלא, הוא לא נראה הכי טוב אני מודה באסה להתעסק איתו אבל אחרי שמקלפים מגלים מה מתחבא בפנים.  הכנתי אותו הפעם ברוטב של דבש וחרדל תכינו ותהנו.

מרכיבים:

7 – 8 ארטישוק ירושלמי (תלוי בגודל תנסו למצוא גדולים)
2 בצלים חצויים ופרוסים
כפית חרדל
כף דבש
כף רסק עגבניות
כפית שום כתוש
כף פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את ארטישוק לפרוסות ולחלוט כ 5 דקות.

2. לטגן את הבצל להוסיף את הארטישוק לטגן כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים לכסות במים להרתיח ולתבל להנמיך לאש בינונית לכסות ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים, מידי פעם לערבב.

2204 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853421

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

22 תגובות

לאה

ניקי יקרה אני מאוד אוהבת ארטישוק ירושלמי אבל הוא גורם לי כאבי בטן וגזים נוראיים
האם יש לך פטנט למנוע את התופעות הללו?
תודה לאה

השב
niki

יש לי משהו זה לא פטנט מדעי בדוק, זה עוזר בכל אופן. תרתיחי כ 5 דקות קודם ואז להמשיך רגיל.

השב
עדי

בוקר טוב ניקי
האם צריך לקלוף את הארטישוק? בכלל אפשר לבשל את הארטישוק עם קליפתו?

השב