קינואה עם ירקות כתומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קינואה עם ירקות כתומים

קינואה עם ירקות כתומים

מה עם מנות בריאות ? אני מקבלת המן בקשות לאוכל בריא למשל קינואה שלאט לאט תופסת מקום של כבוד בשולחן, היא עדיין רחוקה מהאורז אבל שווה להחזיק אותה בבית זמן ההכנה קצר מוסיפים קצת ירקות ויש ותוספת טובה לארוחה.

3  מנות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
כוס קינואה
200 ג' דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה ולסנן.

2. לחתוך את הירקות קטן, לטגן את הבצל להוסיף את שאר הירקות ולטגן כ 10 דקות, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה  לתבל, לכסות במים רותחים כשתי כוסות להנמיך את האש לכסות ולבשל עד שכל המים נספגים והכל רך, בערך 18 דקות. להשאיר מכוסה עוד 15 דקות.

6964 צפיות 9 צפיות היום

קינואה עם ירקות כתומיםקינואה עם ירקות כתומים

תגובות

86 תגובות ב "קינואה עם ירקות כתומים"

  הרשם  
עדכן

היי

האם להשאיר מכוסה על אותה להבה במשך 15 דקות? כי זה עדיין מתחמם באותו המקום גם אם זה מכובה
והאם לערבב מידי פעם כאשר התבשיל על האש למשך 18 דקות?

היי ניקי

כאשר אני מוסיפה את הירקות לבצל האמת שאני מכסה במכסה וזה נדבק לתחתית אני משתמשת בסיר נירוסטה האם לקצר את זמן הבישול שלפני הוספת הקינואה או להוסיף מים כבר בשלב של הוספת הירקות ?

1 4 5 6