קינואה עם ירקות כתומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קינואה עם ירקות כתומים

קינואה עם ירקות כתומים

מה עם מנות בריאות ? אני מקבלת המן בקשות לאוכל בריא למשל קינואה שלאט לאט תופסת מקום של כבוד בשולחן, היא עדיין רחוקה מהאורז אבל שווה להחזיק אותה בבית זמן ההכנה קצר מוסיפים קצת ירקות ויש ותוספת טובה לארוחה.

3  מנות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
כוס קינואה
200 ג' דלעת
בטטה בינונית
2 גזרים
כף דבש
כפית שטוחה מלח
פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה ולסנן.

2. לחתוך את הירקות קטן, לטגן את הבצל להוסיף את שאר הירקות ולטגן כ 10 דקות, להוסיף את הקינואה לטגן כדקה  לתבל, לכסות במים רותחים כשתי כוסות להנמיך את האש לכסות ולבשל עד שכל המים נספגים והכל רך, בערך 18 דקות. להשאיר מכוסה עוד 15 דקות.

11083 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קינואה עם ירקות כתומיםקינואה עם ירקות כתומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

88 תגובות

עינת

היי

האם להשאיר מכוסה על אותה להבה במשך 15 דקות? כי זה עדיין מתחמם באותו המקום גם אם זה מכובה
והאם לערבב מידי פעם כאשר התבשיל על האש למשך 18 דקות?

השב
עינת

היי ניקי

כאשר אני מוסיפה את הירקות לבצל האמת שאני מכסה במכסה וזה נדבק לתחתית אני משתמשת בסיר נירוסטה האם לקצר את זמן הבישול שלפני הוספת הקינואה או להוסיף מים כבר בשלב של הוספת הירקות ?

השב
ניקי ב

אל תכסי ותשתמשי בטפלון ולא בנרוסטה שאליה אכן נדבק לפעמים, תחליפי סיר בקיצור.

השב