אורז פרא מתכון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז פרא מתכון

אורז פרא מתכון

שאלו כמה פעמים איך מכינים אורז פרא הגיע הזמן להסביר זה ממש לא מסובך. מה שיפה באורז הזה זה ההגשה, יש כמה צבעים באורז וזה נראה מקסים בהגשה.

מרכיבים:

כוס אורז פרא (אורז מכמה סוגים)
2 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
2 כפיות שטוחות מלח

הכנות:

1. להשרות את האורז במים רותחים כ 15 דקות ולסנן.

2. לחמם מחבת להוסיף את השמן אחר כך להוסיף את האורז ולערבב שכל האורז יצופה בשמן.
להוסיף את המים ותבלינים להרתיח להנמיך את האש ולכסות.

3. לבשל כ – 45 דקות, לסגור את האש ולהשאיר מכוסה 20 דקות נוספות.

4. לפתוח ולערבב בעזרת מזלג.

2999 צפיות 76 צפיות היום

אורז פרא מתכון

תגובות

35 תגובות ב "אורז פרא מתכון"

  הרשם  
עדכן

האם בזמן הבישול האורז לא מקבל צבע שחור? הרי הוא מעורבב מכמה סוגי אורז בינהם גם גרגרים שחורים. אצלי הכל נצבע בשחור.איך אפשר למנוע את זה? תודה !!!

לא מערבבים 45 דקות? האורז למטה לא יישרף לי?

שלום ניקי. לסוגת יש אורז מיקס קלאסי. האם לזה הכוונה או לאורז מלא ?

היי ניקי, רציתי לדעת אם אאת ממליצה לערבב את האורז הזה עם חזה עוף טחון והאם יש לך מתכון לזה ?

ניקי שלום.מצאתי בסופר אורז מיקס קלאסי.האם זה אורז פרא?

שלום ניקי
מה שלומך?
רציתי לדעת לגבי האורז פרא אם התכוונת לאורז בר?
דבר שני האם מתאים לשים בו תוספות כמו אפונה /גזר/פטריות/תירס?
על מה את ממליצה?או שעדיף להשאיר אותו ככה?

תודה

ר
הכנתי יצא מצוין תודה על כל המתכונים המופלאים

היי ניקי!
מחבת-מחבת או שאפשר סיר כרגיל?
תודה!

מתכון מעולה! תודה!!!

ניקי שלום.
ברצוני לדעת,פיטריות טריות,
שניקנות בסלסלה האם שוטפים?
שהרי הן ספחות מיד מים ובזמן
טיגון כל המים ניגרים ואז אין ארומה שלטעם הטיגון.

היי ניקי, הכנתי את האורז לפי ההוראות… יצא ממש מלוח… מה אפשר לעשות בשלב זה?

מ ע ו ל ה !
שדרגתי עם שן שום כתושה בשמן המתחמם לפני האורז
ויצא פשוט טעים טעים…
פחדנו קצת מהאורז הזה כי טעמנו אותו בעבר במקומות שונים וזה ממש לא השאיר בנו טעם של עוד….
בזכותך, בתום ההכנה עמדנו ליד הסיר ולא הפסקנו לאכול ממנו….

ממש תודה לך המתכונים שלך טעימים, נעימים, משמחים ומדויקים!
שבת שלום

ניקי שבוע טוב,

אני רוצה להכין למחר 2 כוסות אורז להכפיל את המוצרים ננח במקום 2 כוסות מים רותחים לשים 4 כוסות מים רותחים

ודבר נוסף בבקשה 45 דקות זה לא הרבה זמן (האורז לא יצא דביק)

תודה רבה

ניקי היקרה
הכנתי את זה לארוחת צהרים (לצד פילה אמנון עם ירקות)הכל יצא מדהים!!!!
האורז שכב אצלי במדף עד שגיליתי ת'מתכון הזה. אפילו בן השנה אכל בתאבון רב.
אז שוב תודה על המתכונים המעולים בזכותך כל יום ארוחת צהרים יותר טעימה מהשניה.

היי ניקי, עדיתי הכל לפי ההוראות והאורז יצא קשה אחרי הבישול- יש לך מושג למה ומה אפשר לעשות עכשיו?

אי ניקי

זה נראה ממש טוב ובריא איפה אפשר לקנות את האורז פרא

איפה קונים אורז כזה?