תפוחי אדמה בגריל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה בגריל

תפוחי אדמה בגריל

מתכון לתפוחי אדמה מושלמים בתנור, זהובים רכים וכל כך טעימים, הכי פשוט שיש ומקבל באהבה כל מנה בשרית או סתם לנשנש כמו שזה, זהירות זה נחטף.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה פרוסים דק
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה
כפית גריל עוף
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחלוט את התפוחי אדמה כ 5 דקות ולסנן.

2. לערבב שמן זעת ותבלינים ולתבל את תפוחי האדמה לסדר בתבנית בצורת רעפים.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות להבריש את תפוחי האדמה בתיבול שנותר.

4. לאפות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

1731 צפיות 2 צפיות היום

תגובות

59 תגובות ב "תפוחי אדמה בגריל"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
את אלופה! המתכונים שלך מעולים ואת מככבת אצלי במטבח.
קראתי בתגובות שאפשר להוסיף בטטה. האם גם אותה לחלוט לפני?
וכמה פלפל שחור את ממליצה לשים? המנה מיועדת גם לילדים וגם למבוגרים.
תודה

הי ניקי,
ערב חג ואת בטח עמוסה אבל אני חייבת עזרה…חלטתי את התפוא ושכחתי אותם במים, עכשיו הם רכים, לא מאוד מתפרקים אבל רכים, כמה זמן ועל כמה מעלות להכניס אותם?
תודה וחג שמח!
שירי

איך עושים חליטה?

שלום ניקי!
האם אפשר להכין היום ולשמור בקירור ולחמם בשבת בצהרים על הפלטה? איך זה יצא?
תודה!

אחלה מתכון, מאז שניסיתי אני מכינה אותם באופן קבוע. תודה לך ניקי.