גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

מסוג המתכונים המהירים שאני מאוד אוהבת 🙂 אני בעד ירקות וכמה שיותר ובכל ארוחה, גם אם צריך לטגן אז טיגון קצר קצת תיבול ומשם לצלחת. תוספת מהירה משביעה צבעונית והוספתי גם את מה שהילדים אוהבים, מושלמת!

מרכיבים:

5 גזרים חתוך למקלות קצרים
3 קישואים חתוכים למקלות קצרים
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס
כפית זעתר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הגזרים עד שהן מתרככים להוסיף קישואים לטגן שתי דקות ולהוסיף את הבצל ולטגן עוד כמה דקות.

2. להוסיף תיבול להקפיץ כדקה שתיים ולהוריד מהאש.

2763 צפיות 11 צפיות היום

גזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתר

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : "תודה על המתכון המדהים הזה, לא הייתי חולמת לשים פה זעתר, יצא מושלם!(הוספתי גם פלפלים צבעוניים, חגיגה) נהניתי ושמחתי למצוא באתר שלך גם מתכונים שמתאימים למצבי דיאטה וכאלה"

אוסנת : "כמה פשוט ככה טעים!!! תוספת מושלמת. היו לי גזרים וקישואים שהייתי צריכה להיפטר מהם. מצאתי את המתכון הזה ופשוט אין לי מילים. תבורכי…"

תגובות

40 תגובות ב "גזר וקישואים מוקפצים בזעתר"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
מתאים לשים גם אבקת שום יחד עם הזעתר?
כמה?

מתכון נפלא, נראה טוב ומריח אחלא. נחכה לטעם בשבת. תודה על המתכון הקליל והמגוון

יאמי! כל כך טעים 🙂 הכנתי לצהריים עם פתיתים צהובים וחזה עוף מוקפץ עם פלפלים 🙂
ארוחה שלמה בפחות מחצי שעה עבודה וטעיםםםםםם :))