בלינצ'ס פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בלינצ'ס פטריות

בלינצ'ס פטריות

אצלי זאת מנה ראשונה קלאסית באירוח, קלה ומזה טעימה.

מספר מנות: 8

מרכיבים:

כוס קמח תופח
כוס וחצי חלב / מים
2 ביצים
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח

מילוי פטריות:
בצל בינוני קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
1 – 2 כוסות מים
כף קמח
פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את על המצרכים לבלילה חלקה ללא גושים. אני מכניסה למיקסר ומקציפה כדקה את הבלילה.

2. במחבת חמה לשים מעט שמן, למלא מצקת ולצקת במרכז המחבת, לנענע את המחבת לכל הכיוונים שהבלילה תתפרס באופן שווה בכל המחבת, כשמופיעות בועיות זעירות והתחתית מזהיבה להפוך את הבלינצ'ס כשמזהיב להוציא לנייר סופג. (הראשון משום מה לא יוצא טוב)

3. לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את הקמח ולערבב. להוסיף את הפטריות, מים ותבלינים, לבשל ולהסמיך את הרוטב.

4. לשים שורה מהמילוי לאורך הבלינצ'ס ולגלגל. עוד אפשרות להגיש את הבלינצ'ס עם מילוי הפטריות ליד.

13809 צפיות 36 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בלינצ'ס פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

מיטל : "חוזרת לעדכן, עשיתי בלי מיקסר ויצא מדהים!! אפילו הראשון…"

מורן : "מתכון פשוט קל וטעים
יצא מוצלח מאוד!
תודה על כל המתכונים שאת מפרסמת תמיד יוצא מצוין :)"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

227 תגובות

מרים

הי,
המתכון בלי שמן?
(חוץ מזה בזכותך אני מנסה דברים חדשים. כל מתכון שלך מצליח לי!)

השב
רחל

האם אפשר להקפיא את עלי הבלינצ'ס עם המילוי או עדיף בלעדיו?

השב
מירב

ערב טוב,
כמה אבקת מרק?
אשמח גם לדעת כמה בערך מלח פלפל..

תודה רבה!
שבת שלום וחג שמח!

השב
מירב

שלום ניקי,

אני רוצה להכין מחר את הבלינצ'סים ואת המילוי. עדיין לא יודעת אם לליל שבת או לליל החג (מוצ"ש). איך את ממליצה לעשות? להכין את הבלינצ'סים והמילוי ולהקפיא בנפרד ובאותו יום להפשיר(איך מומלץ?) ולמלא? או שעדיף שלא להקפיא/ רעיון אחר?

השב
אסי

היי ניקי.
יש לך אולי מתכון לבלינצ'ס במילוי גבינה?

השב
ניקי ב

לא, את יכולה להשתמש בזה ולהגדיל את כמות הסוכר ולהפחית במלח, בנוסף יש רשימת מילויים לעוגת שמרים באתר יש שם מילוי גבינה תשתמשי בו.

השב
ברוריה

תודה רבה כל מה שניסיתי מצליח בגדול.
יש לי קמח רגיל. כמה א. מרק צריך להוסיף לכל כוס קמח?

השב