תפוחי אדמה מוקרמים פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה מוקרמים פרווה

תפוחי אדמה מוקרמים פרווה

תפוחי אדמה מוקרמים פרווה, טעימים רכים ונחטפים, קשה להאמין שזה פרווה. התפוחי אדמה יוצאים מושלמים. אחת התוספות הטובות שהכנתי.

מרכיבים:

קילו וחצי תפוחי אדמה פרוסים דק
פחית קרם קוקוס
חצי כוס מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה במים מומלחים כ 5 דקות ולסנן.

2. לסדר את התפוחי אדמה בתבנית כמו רעפים.

3. לשים במחבת את הקרם קוקוס ולחמם להוסיף מים וא. מרק לערבב עד שהכל נמס.

4. לצקת על התפוחי אדמה באופן שווה

5. לחמם תנור ל 190 מעלות לאפות כ 60 דקות או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע יפה.

טעם קוקוס עדין ביותר, קצת מורגש.

17580 צפיות 65 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

הדס : "אתמול עשיתי לאחותי שבע ברכות, כולם פשוט לא נרגעו לרגע ושאלו מזה המתכון הזה מה יש בפנים שמת חמאה?? מתכון מושלם אין דברים כאלה"

אודליה : "וואו!! אין מילים… אי אפשר להאמין כמה זה טעים!!! הילדים שלי רגישים לחלב ופעם ראשונה שטעמו תפוח אדמה מוקרם- התלהבו והתלקקו וביקשו עוד!!
הכל חוסל!! תודה לך ניקי היקרה"

לירז : "היי ניקי, הכנתי את המתכון (הוספתי גם בטטות) יצא ממש טעים, בקושי מרגישים טעם של קוקוס. לא האמינו שזה פרווה!! תודה על עוד מתכון מוצלח! (:"

חני : "אני רוצה לומר לך תודה רבה, יש לנו בעיה להשתמש במוצרי חלב בבית ותמיד קשה לנו כי אנחנו כל כך אוהבים חלבי…
התפוחי אדמה המוקרמים פרווה פשוט מאלפים, הילדים ואנחנו ליקקנו אצבעות מרוב שזה היה מוצלח, הוספתי אגוז מוסקט ושום וזה היה אליפות!!
הכי מדהים שזה לא חיקוי… זה מלכתחילה מנה מטריפה!"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

22 תגובות

אביגיל

הי ניקי,
אם אני מעדיפה לוותר על החליטה, איך לעשות? לשפוך את הקרם על התפו"א מההתחלה או לשים בתנור מכוסה ורק באמצע להוציא, לשפוך את הקרם ולהמשיך לאפות לא מכוסה?
תודה!
אביגיל

השב
ענת

הי ניקי, תוכלי להסביר מה הכוונה בדיוק בלחלוט? לבשל את תפו"א בסיר עם מים עד שזה רך? תודה!

השב
ניקי ב

תמלאי סיר עם מים תרתחי, תכניסי את פרוסות תפוחי האדמה ותבשלי כ 5 דקות, חשוב שהתפוחי האדמה מעט התרככו לא יותר, אם את מגיעה למצב שהם רכים תעשי פירה.

השב