תפוחי אדמה מוקרמים פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה מוקרמים פרווה

תפוחי אדמה מוקרמים פרווה

תפוחי אדמה מוקרמים פרווה, טעימים רכים ונחטפים, קשה להאמין שזה פרווה. התפוחי אדמה יוצאים מושלמים. אחת התוספות הטובות שהכנתי.

מרכיבים:

קילו וחצי תפוחי אדמה פרוסים דק
פחית קרם קוקוס
חצי כוס מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה במים מומלחים כ 5 דקות ולסנן.

2. לסדר את התפוחי אדמה בתבנית כמו רעפים.

3. לשים במחבת את הקרם קוקוס ולחמם להוסיף מים וא. מרק לערבב עד שהכל נמס.

4. לצקת על התפוחי אדמה באופן שווה

5. לחמם תנור ל 190 מעלות לאפות כ 60 דקות או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע יפה.

טעם קוקוס עדין ביותר, קצת מורגש.

10025 צפיות 18 צפיות היום

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

הדס : "אתמול עשיתי לאחותי שבע ברכות, כולם פשוט לא נרגעו לרגע ושאלו מזה המתכון הזה מה יש בפנים שמת חמאה?? מתכון מושלם אין דברים כאלה"

אודליה : "וואו!! אין מילים… אי אפשר להאמין כמה זה טעים!!! הילדים שלי רגישים לחלב ופעם ראשונה שטעמו תפוח אדמה מוקרם- התלהבו והתלקקו וביקשו עוד!!
הכל חוסל!! תודה לך ניקי היקרה"

לירז : "היי ניקי, הכנתי את המתכון (הוספתי גם בטטות) יצא ממש טעים, בקושי מרגישים טעם של קוקוס. לא האמינו שזה פרווה!! תודה על עוד מתכון מוצלח! (:"

חני : "אני רוצה לומר לך תודה רבה, יש לנו בעיה להשתמש במוצרי חלב בבית ותמיד קשה לנו כי אנחנו כל כך אוהבים חלבי…
התפוחי אדמה המוקרמים פרווה פשוט מאלפים, הילדים ואנחנו ליקקנו אצבעות מרוב שזה היה מוצלח, הוספתי אגוז מוסקט ושום וזה היה אליפות!!
הכי מדהים שזה לא חיקוי… זה מלכתחילה מנה מטריפה!"

תגובות

19 תגובות ב "תפוחי אדמה מוקרמים פרווה"

  הרשם  
עדכן

בוקר טוב סליחה שאני משגעת אותך כל הזמן את ממש עוזרת לי, אבל רציתי לשאול לגבי התפוחי אדמה עם הקוקוס אפשרי להכין היום ולשמור במקרר עד מחר בערב?

הי ניקי היקרה, אפשר להכין מראש ולחמם אחרי יום על הפלטה?

שלום ניקי.
האם קרם קוקוס זה שמן קוקוס או שזה משהו אחר?

איריס בנין ראובן

ניקי יקרה! המתכון נראה אליפות!! רק שאני לא אוהבת קוקוס. עד כמה הטעם של הקוקוס מורגש ואם את ממליצה למי שלא אוהב קוקס על מוצר אחר במקום הקרם קוקוס. תודה רבה וחג שמח!

חג שמח ניקי.
האם צריך לשמן את התבנית?

הי ניקי
אף פעם לא הכנתי עם קרם קוקוס, נראה לי טעים מאוד
האם אמצא קרם קוקוס בסופרים?
של איזה חברה מומלץ לקנות?

האם צריך לכסות באפייה? או לאפות מכוסה ובסוף לאפות קצת בלי הנייר כסף?
תודה רבה!