כרובית מטוגנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית מטוגנת

כרובית מטוגנת

מכירים מתכונים בשלושה מרכיבים אבל באמת שלושה מרכיבים בלי עבודה קשה… ולא לתת למיעוט המצרכים להטעות אתכם… טעם הכרובית יוצא חבל על הזמן. קשה לקרוא לזה מתכון, אצלנו זה פשוט נקרא "הכרובית שנחטפת" .
כשבעלי רואה שהכנתי את הכרובית הזאת, ישר מגיע חיוך, אנחנו מאוד אבל מאוד אוהבים את המנה הזאת. בדרך כלל מחסלים הכל ואני תמיד לא מכינה מספיק.
בנוסף לטעם הנהדר, מה שכיף בכרובית הזאת שהיא מהירת הכנה, לא עובדים קשה, לא צריך יותר מזה, כמה שזה טעים..

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
2 ביצים טרופות
כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

  1. 1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לבשל את הכרובית 7 – 8 דקות ולסנן.

2. לטרוף את שאר המצרכים, לטבול את פרחי הכרובית בביצה ולנער שאריות.

3. במחבת חמה עם שמן עמוק לטגן את פרחי הכרובית עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

נפלא!

3963 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

26 תגובות

סיון

היי ניקי
שאלה קצת מוזרה
ניתן היום לחלוט ורד מחר לטגן?יהיה טעים?

השב
דליה

ניקי, המתכונים שלך מאוג אהובים על הבנות שלי. האם אפדר לאפות בתנור במקום לטגן?

השב
מירית

אפשר במקום כורכום פירורי לחם ? אין לי כורכום
תודה שבת שלום

השב
niki

אין קשר בין השניים, למתכון הזה אני מאוד ממליצה להשתמש בכורכום הוא מוסיף המון.
את רוצה לטבול בפירורי לחם אפשר בוודאי זה משהו אחר.

השב
יפעת

ניקי יקרה,
יש לי כרובית קפואה – של סנפרוסט, גם אותה צריך לחלוט קודם?

השב