תפוחי אדמה מניפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה מסרק

תפוחי אדמה מניפה

כיף של תפוחי אדמה נראים טוב בשולחן וההכנה קלי קלות. זה רק נראה מסובך אבל רחוק מזה. ממכרים טעימים וקלים!

 

מרכיבים:

7 תפוחי אדמה בינוניים / קטנים
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס שמן זית
כוס מים (להכניס לתוך השקית)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף, כל תפוח אדמה לחתוך לפרוסות צמודות אחת לשנייה עד החצי אפילו קצת יותר אם אפשר.

2. למלא קערה עם מים להכניס את תפוחי האדמה שיהיו מכוסים ויותר במים להשרות כמה שעות אפילו לילה ולסנן.

3. בקערה לערבב שמן ותבלינים לתבל את תפוחי האדמה מכל הכיוונים במיוחד בחריצים, לשים את תפוחי האדמה כלפי מטה שהחריצים נוגעים בתיבול להמתין כ 15 דקות.

4. לחמם תנור ל 200 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להכניס את התפוחי אדמה לשקית קוקי יחד עם הכוס מים לסגור לעשות כמה חורים, לאפות כשעה או עד שתפוחי האדמה רכים.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

7265 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה מסרקתפוחי אדמה מסרקתפוחי אדמה מסרק

תפוחי אדמה מסרקתפוחי אדמה מסרק

תגובות

23 תגובות ב "תפוחי אדמה מניפה"

  הרשם  
עדכן

שלום ניקי
ילך גם עם בטטות לדעתך?
תודה

שלום ניקי
אני רוצה להכין את המתכון לשבת, אבל שכחתי להשרות את התפוחי אדמה. האם אפשר להכין אותם גם בלי ההשריה? תודה

היי ניקי. אם אין לי שקית קוקי? יכולה להכין את זה?

נראה מעולה.. מסקרן אותי, למה משרים את תפוחי האדמה במים?
תודה