כרוב אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרוב אפוי

כרוב אפוי

מעדן! כל כך פשוט כל כך טעים (אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה אבל באמת שהמתכונים כאן קלים אז יוצא לי נו..)
הפשטות והטעם הנפלא, אני אומרת מראש דקה עבודה וזה נכנס לתנור והתוצאה מושלמת. ממכר בטירוף.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

כרוב עדיף כמה שיותר גדול
(בעצם עדיף שני כרובים)
שמן זית
מלח

זהו ? כן זהו

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לחתוך את הכרוב גס מאוד, שימו לב לתמונות.

3. לסדר על נייר אפייה להזליף שמן זית ולפזר מלח.

4. לאפות כ 30 – 40 דקות או עד שמזהיב – משחים.

מדהים!

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

בנוסף בתמונות יש מאפינס זיתים, עגבניות מיובשות בשמן זית, מקלות לחםפיצה ומוס שוקולד באלכסון.

2658 צפיות 34 צפיות היום

כרוב אפויכרוב אפויכרוב אפויכרוב אפוי

כרוב אפויכרוב אפוי

גולשים מכינים וממליצים:

גיל : "מעולה מעולה!"

ענת : "כולם הרימו גבה כשאמרתי שאני אופה את הכרוב, אבל בסוף ליקקו את המזלג:-) והכל התחסל. תודה על מתכון פשוט מאוד!"

תגובות

17 תגובות ב "כרוב אפוי"

  הרשם  
עדכן

מדהים!! אפשר לחמם במיקרו אחכ? זה ישאר טעים?

צריך להתרכך? או להשאר קראנצ'?

כולם הרימו גבה כשאמרתי שאני אופה את הכרוב, אבל בסוף ליקקו את המזלג:-) והכל התחסל. תודה על מתכון פשוט מאוד!

מעולה מעולה!

כמה שמן ?

כמה שמן להזליף ?

איך זה יעבוד על המנגל..?

הי ניקי.
מועדים לשמחה!
משום מה אני לא רואה דרך האפליקציה את התמונות שאת מזכירה במתכון… (נתקלתי בזה בעוד מתכונים שלא רואים את התמונות)
מה אפשר לעשות?

הי, זה ילך גם עם כרוב סגול?