פסטה לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה לילדים

פסטה לעצלנים

אני אוהבת להכין את הפסטה הזאת היא מאוד קלה להכנה והמיוחד במתכון הזה שהכל נעשה בסיר אחד, כלומר אין צורך להכין את הפסטה בנפרד אלא היא מתבשלת ביחד עם הרוטב. בהתחלה זה נשמע מוזר הרי פסטה מכינים בתוך מים בנפרד נכון ? אז במתכון הזה לא, כבר הורדתי סיר אחד מהכלים 🙂
הפסטה יוצאת טעימה מאוד, אחת התוספות הכי טובות לארוחת הצהריים שלא נאמר כמה קל להכין אותה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

200 ג' פסטה (הסוג לא משנה)
בצל בינוני
כף קטשופ
100 ג' רסק עגבניות
4 כוסות מים (זה נשמע הרבה זה לא)
כפית סוכר
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת (לא חובה)
כף א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1.  לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל דק ולהוסיף לסיר, לטגן עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את שאר המצרכים כולל המים להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית, זה נראה כמו מרק הכל בסדר.

2. לשבור את הפסטה לחצי ולהוסיף לסיר, לבשל על אש בינונית כ 20 דקות מידי פעם לערבב, לפני שמורידים מהאש לוודא שהפסטה מוכנה.

*3. כשמורידים את הפסטה מהאש להשאיר אותה בצד כ 10 – 15 דקות מידי פעם לערבב הפסטה סופגת את הרוטב והטעמים יותר טובים.

11859 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה לילדיםפסטה לילדים

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : המתכון כל כך מוצלח שאני כבר לא מכינה פסטה רגילה בשני שלבים! סיר אחד, כלום עבודה ויוצא טעים. פשוט כיף!! תודה:)

יעל : אמא הכינה לי. יצא מעולה דלישס יוהו.

גילת: "ניקי היקרה הכנתי ויצא מעולה, נכנסת לאתר כל יום ובזכותך למדתי להכין עוד המון מאכלים, אז יישר כח."

עומר : "טעים ופשוט. כיף גדול."

שירה : "ניקי המקסימה, לא יאמן כמה סקפטיות יש בי (עדיין) שאני מתחילה מתכון שלך מסוג העצלנים, וכמה גדול ההלם אחרי שהוא לא רק מצליח אלא עולה על מורכבי הסירים והרכיבים בכמה רמות
תודה על עוד מתכון מוצלח :)"

יעל : "היי ניקי!! אתמול הכנתי את הפסטה ויצא מדהים!! וכל כך קל… מעכשיו מכינה פסטה רק ככה :)"

בלי : "קל וטעים מה צריך יותר מזה?"

תגובות

197 תגובות ב "פסטה לעצלנים"

  הרשם  
עדכן

אפשר להכין עם פתיתים?

האם אפשר להכין עם ספגטי? נגמרו לי סוגי הפסטות האחרות…

היי ניקי, האם אפשר לשים פפריקה מתוקה במקום המרוקאית?

היי ניקי
תודה על המתכון המושלם!
יש אופציה להחליף את הרסק ב עגבניות טריות או להוסיף למתכון עגבניות?

1 12 13 14