לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

זה נראה כמו קציצות אבל לא בדיוק מה שכולם מכירים. אתם מכירים את הימים האלה שאין חשק לאכול בשר ? אצלי זה מתחלק חלק מהילדים רוצים חלבי וחלק בשרי,
ביחד בוודאי שלא אז צריך למצוא דרך באמצע והתבשיל הזה נולד, הקציצות כאלה רכות וטעימות הן סופגות את כל הטעמים של הרוטב ביחד עם לחם טוב ותגידו לי מי צריך יותר מזה ?

4 מנות

מרכיבים:

600 ג' דלעת
2 גזרים
2 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם
בצל בינוני קצוץ
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל בינוני קצוץ
כפית גדושה קמח
2 כפות דבש
2 כוסות מים
חצי כפית קינמון
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לגרד את הדלעת והגזר, לטגן את הבצל עד שהוא שקוף ולערבב את כל המצרכים.

2. ליצור קציצות ולהדק היטב שכל הנוזלים ייצאו. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את הקציצות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 15 – 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לעוד כמה דקות.

4. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל אחיד. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש להוסיף את הקציצות ולבשל על אש נמוכה 10 דקות.

4220 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

144 תגובות

מיכל

שלום ניקי
האם יעבור הקפאה? רוצה להקדים ולהכין הברכות לחג . אותה שאלה לגבי מתכון לביבות הדלעת הנוסף שבאתר.
תודה, מיכל.

השב
ניקי ב

לא, לביבות בלי רוטב אין בעיה לשמור במקרר מספר ימים, לביבות ברוטב יום לפני להכין.

השב