לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

זה נראה כמו קציצות אבל לא בדיוק מה שכולם מכירים. אתם מכירים את הימים האלה שאין חשק לאכול בשר ? אצלי זה מתחלק חלק מהילדים רוצים חלבי וחלק בשרי,
ביחד בוודאי שלא אז צריך למצוא דרך באמצע והתבשיל הזה נולד, הקציצות כאלה רכות וטעימות הן סופגות את כל הטעמים של הרוטב ביחד עם לחם טוב ותגידו לי מי צריך יותר מזה ?

4 מנות

מרכיבים:

600 ג' דלעת
2 גזרים
2 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם
בצל בינוני קצוץ
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל בינוני קצוץ
כפית גדושה קמח
2 כפות דבש
2 כוסות מים
חצי כפית קינמון
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לגרד את הדלעת והגזר, לטגן את הבצל עד שהוא שקוף ולערבב את כל המצרכים.

2. ליצור קציצות ולהדק היטב שכל הנוזלים ייצאו. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את הקציצות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 15 – 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב ולהפוך לצד השני לעוד כמה דקות.

4. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל אחיד. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש להוסיף את הקציצות ולבשל על אש נמוכה 10 דקות.

1557 צפיות 12 צפיות היום

לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון

תגובות

138 תגובות ב "לביבות דלעת ברוטב דבש וקינמון"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
המתכון ממש מעולה!
נראה לך שניתן להפוך אותו לכשר בפסח?
נניח במקום הפירורי לחם בלביבות לשים קמח מצה
ובמקום הקמח ברוטב גם קמח מצה?
או שזה ממש יפגע בטעם ועדיף לוותר.. מה דעתך?
תודה רבה וחג שמח!

מתכון צמחוני מעולה, הכנתי לארוחת שישי והצמחונית הקטנה וכל האחרים טרפו.תודה לך

היי ניקי המהממת!
יש תחליף דיאטטי שאני יכולה לשים במקום הקמח ופירורי הלחם? אני פשוט לא אוכלת קמח

היי ניקי!
חייבת לציין שכל המתכונים שניסיתי עד עכשיו מעולים! אני מקבלת הרבה מחמאות אז מגיע לך לקבל אותן 🙂
שאלה קטנה – האם במקום הדלעת אפשרי להכין לביבות בטטה על אותו המתכון?
ושוב תודה כל כל המתכונים הנפלאים! אחד אחד

הי,
אין לי פרורי לחם. האם אפשר להחליף בפרוסת לחם? כמה? להשרות במים?

תודה?

בס"ד

היי ניקי
אני בבעיה…..לא שמתי לב לטמפרטורה ונשרף למעלה.
ניסיתי לשים בצד השני טמפרטורה נמוכה יותר אבל פחדתי שזה יותר יישרף.
יש טעם לנסות להכין רוטב ולבשל יותר זמן?
חבל לי לזרוק מגש שלם :{

1 7 8 9