עגבניות ובצל צלויים בבלסמי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עגבניות ובצל צלויים בבלסמי

אחד הירקות הכי אהובים עליי אלו עגבניות ובמיוחד עגבניות שרי, חוץ מלנשנש אותן אחת אחרי השנייה אני אוהבת להשתעשע איתן. אפויות בתנור עם בצל לתבל וזאת תוספת נהדרת לכל מנה, ליד מנה בשרית בתוספת לגבינות בארוחת ערב. חצי שעה וזה מוכן לוקח לזה הרבה פחות להתחסל פשוט נפלא.

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס
20 עגבניות שרי חצויות
מעט טימין
חומץ בלסמי
מלח

הכנות:

1. לפזר את הבצל בתבנית מעל לסדר את העגבניות לתבל עם המלח והטימין להזליף שמן זית, לאפות ב 180 מעלות כ 20 – 25 דקות לטפטף חומץ בלסמי ולהגיש.

1980 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עגבניות ובצל צלויים בבלסמי

עגבניות ובצל צלויים בבלסמי

עגבניות ובצל צלויים בבלסמי

עגבניות ובצל צלויים בבלסמי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

12 תגובות

שיר

שאלה קצת מצחיקה, נראה טעים מאוד אבל.. איך אוכלים את זה?
הכוונה האם זו תוספת למנה עיקרית , נגיד
או יותר כמו אנטי פסטי על טוסט, או על אורז/פירה.

השב
niki

היי שיר
זאת תוספת ליד מה שתירצי להגיש למשל עוף או ליד החביתה בערב, תוספת של ירקות.

השב
נתי

בוקר טוב ניקי. שאלה בנוגע לחומץ הבלסמי: היכן מאחסנים חומץ בלסמי וכמה זמן לאחר הפתיחה ניתן להשתמש בו? תודה מראש וסוף שבוע נעים.

השב
niki

היי נתי.
אני שמה בעגלת הבקבוקים, שימי במקום קריר ומוצל ויש לו תאריך תפוגה.

השב
נתי

בוקר טוב ניקי ותודה על התשובה המהירה. כמו כן, זאת הזדמנות להודות לך על אוזני ההמן המעולות. הכנתי את העוגיות ביום שישי בערב, עכשיו אנחנו בראשון ולא נשאר מהן פרור. תודה וחג שמח!

השב
מיטל

היי ניקי יקרה, האם אפשר עם עגבניות רגילות או שפחות מומלץ ואעשה מתכון אחר?

השב
גלית

היי ניקי
יש תחליף לטימין?
תודה על המיילים, כיף לקבל אותם! 🙂

השב