תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

זה חטיף! אני אוהבת להכין כמות גדולה כי זה מתחסל במהירות, כלום עבודה לפרוס את הירקות ולהכניס לתנור, הילדים מאוד אוהבים וזה הולך כמעט עם כל דבר.

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה בינוניים
2 בטטות בינוניות
2 בצלים
חצי כפית טימין
שמן זית / קנולה
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות כ 10 דקות מראש.

  1. 2. לקלף את התפוחי אדמה ולפרוס דק, לקלף את הבטטות ולפרוסות לפרוסות קצת יותר עבות מהתפוחי אדמה.

*3. להעביר את הירקות לתבנית לסדר בשכבה אחת, להזליף שמן להמליח ולפזר את הטימין, לאפות כ 30 דקות, לחצות את הבצל ולפרוס דק לפזר מעל הירקות ולהחזיר לתנור לאפות עד שהכל רך.

הוגש עם מרק פטריות וגריסים ופטריות ממולאות בשר

5582 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אורלי : "מתכון מעולה! אני מכינה אותו לפחות פעם בשבוע והכל מתחסל. והעיקר שהילדים אוכלים… תודה רבה ניקי."

תגובות

36 תגובות ב "תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
תודה על המתכונים!!
אם אין לי טימין אפשר בלי?

תודה

היי ניקי, איך לסדר ככ הרבה פרוסות על תבנית אחת? לערום את הירקות זה על זה?

הי, אפשר להוסיף פרוסות דלעת בנוסף?

היי יש לך רעיון אחר כתחליף לטימין? המלצה אחרת?