תבשיל קישואים ופלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל קישואים ופלפלים

תבשיל קישואים ופלפלים

אני אוהבת ירקות וכמה שיותר. תבשיל ירקות שהירקות יוצאים רכים רכים, רוטב טוב וזאת תוספת מעולה לכל מה שתירצו להכין. דרך אגב היא קלילה אפשר לאכול ממנה והרבה, היא משביעה וטעימה ביותר.

מרכיבים:

בצל
4 קישואים
פלפל אדום
פלפל צהוב
כוס מים
3 כפות שמיר קצוץ
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את הבצל כמה דקות להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 20 דקות או עד שהכל רך, מידי פעם לערבב ולטעום…

5811 צפיות 76 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל קישואים ופלפלים

גולשים מכינים וממליצים:

אירנה : "מפתיע כמה שזה טעים.
בעשבי תיבול עשיתי חצי שמיר חצי פטרוזיליה כי בעלי לא חובב שמיר. יצא מעדן!
כמה פשוט, ככה טעים. כלום עבודה!"

שרה : "כל המתכונים שלך ניקי נהדרים! זה של הקישואים והפלפלים הוא פשוט נפלא. חינמי בקלוריות כמעט, אפשר לאכול ממנו כמה שרוצים. נראה מצוין. הכנתי לחג הראשון והכל נגמר. עכשיו בדרך להכין גם לחג השני."

nili: "מתכון מעולה! כל כך טעים. הולך לככב במטבח שלי מעכשיו."

שירלי : "מושלם! נטרף!!! וקצר מחמאות"

תגובות

40 תגובות ב "תבשיל קישואים ופלפלים"

  הרשם  
עדכן

אפשר להוסיף מעט רסק עגבניות.
זה משתלב עם שמיר?

מתכון קל וטעים מאוד.
הבן שלי שלא אוהב קישואים אכל בהנאה רבה .
תודה לך על כל המתכונים המדהימים שלך.

תודה רבה!
מתכון מצוין, במיוחד למי שבדיאטה ומחפש מאכלים שאפשר לאכול בכמות ולשבוע.
ובכלל האתר שלך מקסים, התמונות יפות מאוד והמתכונים שימושיים עם מוצרים מהבית ומתאים למי שמבשל כל יום.

אין לי גמבות אדומות אפשר להשתמש ב2 צהובים?יש שינוי בטעם?

בצל ירוק במקום שמיר יכול לעבוד טוב?

הי ניקי, האם לכסות את הסיר?

ואו מעדן, נראה תמים אבל הטעם מפתיע! אי אפשר להפסיק וללא קלוריות כמעט 🙂
אין עליך