לביבות צמחוניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות צמחוניות

לביבות צמחוניות

נכון שלפעמים מתחשק משהו קל ? לא בשר אבל עדיין משהו קל שיחמם את הבטן ועדיף שיהיו ירקות, הרוטב זה בונוס טעים נכון ? לביבות ירקות עדינות וטעימות. לא אמרתי שיש תפוחי עץ בפנים ? אז יש וזה משתלב מעולה עם הגזר.

13 לביבות

מרכיבים:

3 גזרים גדולים
תפוח עץ
2 כפות שמן
ביצה
חצי כוס קמח
כפית מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
כף דבש
כף רסק
שתי כוסות מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לגרד את הגזרים והתפוח לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות ולסחוט את הנוזלים.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות כ 25 דקות צד אחד להפוך ולאפות עוד כ 10 דקות. או טיגון עד הזהבה משני הצדדים.

3. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלביבות בזהירות ולבשל כ 10 דקות.

הערות:
הלביבות עדינות אז בזהירות.

2362 צפיות 1 צפיות היום

לביבות צמחוניותלביבות צמחוניותלביבות צמחוניות

לביבות צמחוניותלביבות צמחוניות

תגובות

48 תגובות ב "לביבות צמחוניות"

  הרשם  
עדכן

עם מה אני מבשלת אותם?
אחרי שהן אפויות אני שמה אותם בסיר ושופכת מעליהן את הרוטב וזהו? על הגז?

בס"ד

הכנתי אותם והם יצאו ממש טעימים תוך שבוע הכנתי אותם פעמיים כי הם פשוט התחסלו. זה ממש משמח ומהנה שיש כאן מתכונים צמחוניים מרכיבים פשוטים והטעמים ישתבח הבורא…
תודה ניקי
את מעולה ומומחית
את המורה שלי לבישול
חג שמח

היי ניקי ערב טוב,
רציתי לדעת עם מה מגישים את הלביבות? (אני רוצה להכין אותן לשבת)
תודה רבה.

שלום ניקי ! האם אפשר להכין ולהגיש יום אחרי? תודה לך

תודה ניקי,
מאז שאני צמחונית אני מחפשת כל הזמן תחליפים וזה פשוט מעולה! יצא טעים מזין ומשביע

הי ניקי בוקר טוב!

אפשר להשתמש בתפוח ירוק? נגמרו האדומים…

ניקי ערב טוב,
הלביבות כבר במחבת וגיליתי שהביצה נשארה בצד..
הם ייצאו טעימות או להכין חדש?