בטטה אפויה ברוזמרין

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה ברוזמרין

המתכון הכי קל בעולם! והטעם פשוט נפלא. 5 דקות עבודה על השעון ואת כל השאר עושה התנור זה כל הביג דיל, אין מצב שמישהו יפשל קל, הכי קל שיש.

4 מנות

מרכיבים:

3 בטטות גדולות
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
2 כפות סילאן
כפית רוזמרין
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולאפות על 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהכל רך.

שאלות ותשובות:

אני לא אוהבת בטטות – גם תפוחי אדמה הולך
צריך לחלוט את הבטטות ? לא וזה אפילו לא כתוב…
אפשר להכין יום מראש ? כן
אפשר על הגז ? לא
אין לי רוזמרין – כדאי להשיג
שמן רגיל הולך ? כן
אין לי שום כתוש – אפשר גם בלי
מה במקום הסילאן ? דבש

לפייסבוק שלי

1607 צפיות 10 צפיות היום

בטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמרין

תגובות

45 תגובות ב "בטטה אפויה ברוזמרין"

  הרשם  
עדכן

מצוין. תודה רבה על המתכונים הנהדרים.

רוזמרין טרי או גם מיובש הולך?

הי ניקי יקרה,
חיפשתי ולא מצאתי, האם יש לך מתכון לצ`יפס בטטה אפוי? אם לא אז בבקשהההה תמציאי….

הי ניקי, ילך אם אוסיף עוד ירקות כתומים כמו גזר?
תודה מראש!

איך את מרימה אותם בצורה כזו יפה בלי שייפצעו או ימעכו? חייבת שזה גם ייראה טוב, כמו אצלך

ניקי היקרה
יצא טעיםםםםםם!!
רצינו רק לטעום
ותוך 2 דקות
חצי התחסל
פעם הבאה כמובן אכפיל כמויות!
תודה רבה רבה

אפשר לשים בזיליקום במקום?

נראה לך שילך עם בזיליקום במקום רוזמרין או שלוותר?

שאלה מצחיקה אבל בגלל שאת כזו מקסימה אני מרשה לעצמי-
יש לך טיפים לחיתוך בטטות בצורה של קוביות?
בחיי שניסיתי המון סכינים וזו פשוט מלחמה תמידית עם הבטטות…
אם יש לך המלצה לסכין מסוים אשמח מאוד!
תודה

הי ניקי

אפשר להכין את זה יום קודם ולשמור במקרר?

הכנתי, פשוט טעים!

מתכון נוסף לאוסף המתכונים המוצלחים שלך 🙂

הי ניקי,
האם ניתן להשתמש בדלורית במקום בטטה?
ואם כן, היית ממליצה לשנות את התיבול?
תודה!

בוקר טוב , אם אני משתמשת בתפוחי אדמה רגילים הם צריכים חליטה לפני ? כמה זמן ?

ניקי, ערב טוב,

האם צריך לכסות את הבטטות ? אני חוששת שהבטטות יחרכו בקצוות .
האם יש תבלין אחר המתאים לתיבול בטטות? אצלנו ממש לא אהבים רוזמרין .

תודה מראש

ניקי ערב טוב,
עכשיו אנו אוכלים את הבטטות אפויות ממש מוצלח וטעים .
תודה לך על המתכונים שאני מקבלת לאימייל ,ישר כח!

נילי גולדשטיין

שלום ניקי, אני נהנית מהמתכונים שלך. האם במתכון של הבטטות בתנור את קולפת אותן (כך נראה לי בצילום) או רק מקרצפת את הקליפה?

שלום ניקי,
האם אפשר להשתמש ברוזמרין טרי?
תודה

הנסיון שלך בשו"ת – קורע!

שאפו על הסבלנות

מתכון נהדר!!
אהבתי שענית על כל השאלות האפשריות בתחילת המתכון! 🙂
הכנסתי לתנור עכשיו.. בטוחה שיצא טעים

כל כך פשוט וקל וכל כך כל כך טעים !!!!!