בטטה אפויה ברוזמרין

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה ברוזמרין

המתכון הכי קל בעולם! והטעם פשוט נפלא. 5 דקות עבודה על השעון ואת כל השאר עושה התנור זה כל הביג דיל, אין מצב שמישהו יפשל קל, הכי קל שיש.

4 מנות

מרכיבים:

3 בטטות גדולות
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
2 כפות סילאן
כפית רוזמרין
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולאפות על 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהכל רך.

שאלות ותשובות:

אני לא אוהבת בטטות – גם תפוחי אדמה הולך
צריך לחלוט את הבטטות ? לא וזה אפילו לא כתוב…
אפשר להכין יום מראש ? כן
אפשר על הגז ? לא
אין לי רוזמרין – כדאי להשיג
שמן רגיל הולך ? כן
אין לי שום כתוש – אפשר גם בלי
מה במקום הסילאן ? דבש

לפייסבוק שלי

5071 צפיות 67 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמרין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

45 תגובות

אריאלה

הי ניקי יקרה,
חיפשתי ולא מצאתי, האם יש לך מתכון לצ`יפס בטטה אפוי? אם לא אז בבקשהההה תמציאי….

השב
שוג

איך את מרימה אותם בצורה כזו יפה בלי שייפצעו או ימעכו? חייבת שזה גם ייראה טוב, כמו אצלך

השב
niki

ממש בעדינות כי בטטה מאבדת את הצורה, אני אופה אותן על נייר אפייה זה מקל.

השב
גנית

ניקי היקרה
יצא טעיםםםםםם!!
רצינו רק לטעום
ותוך 2 דקות
חצי התחסל
פעם הבאה כמובן אכפיל כמויות!
תודה רבה רבה

השב