דפי אורז ממולאים מנגולד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דפי אורז ממולאים מנגולד וגבינות

עוד הצעה לארוחת ערב קלה, מתכון טעים ביותר מלא ירקות טעימים, ארוחה קלה וטעימה כשרוצים משהו שונה וקליל לאכול. בלי השקעה בלי טיגון והתוצאה נפלאה ביותר.

8 חתיכות

מרכיבים:

דפי אורז
5 – 6 עלי מנגולד גדולים
100 ג' גבינה מלוחה
עגבניות שרי חתוכות לרבעים

מטבל שמנת

מילוי נוסף:
ירקות מוקפצים

רוטב:
3 כפות שמן זית
חצי כפית חרדל
3/4 כפית דבש
מעט שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את החלק הלבן של המנגולד לשטוף היטב. לחלוט כשתיים שלוש דקות לסחוט ולקצוץ. לערבב עם העגבניות והגבינה, לערבב את מצרכי הרוטב ולתבל.

2. להכניס את עלה האורז למים פושרים להשקיע כ 20 – 30 שניות העלה רך ועדין, להניח על משטח מעט רטוב לשים מהמילוי בקצה ולסגור כמו מעטפה.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות להכניס את הדפי אורז להבריש בקצת שמן זית ולאפות כ 5 – 6 דקות.

3. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הרולדות יחד עם ירקות.

865 צפיות 26 צפיות היום

IMG_6644IMG_6655IMG_6661IMG_6695IMG_6693IMG_6671IMG_6673IMG_6681IMG_6709IMG_5592

תגובות

28 תגובות ב "דפי אורז ממולאים מנגולד וגבינות"

  הרשם  
עדכן

ניקי, אני תמיד ממלאה את הדפי אורז בחביתה, ירקות, גבינה וכו' ואוכלת ככה בלי אפיה/טיגון. זה אסור?? חובה לאפות/לטגן אותם לפני אכילה??

היי ניקי
יש לך אולי עוד רעיונות למילוי דפי אורז? עוד מתכונים?
המון תודה!

היי.. אחלה מתכונים עשיתי כבר כמה מהם.. העוגת תפוזים וקינמון יצאה סוף!
ולענייננו.. אפשר במקום מנגולד תרד? ואם כן איך? פשוט לחלוט?

מתכון מעולה!
את משמחת אותנו כל פעם מחדש!
(רק שימי לב שהמתכון צמחוני אך אינו טבעוני…)
שבת שלום 🙂

היי ראיתי את המתכון וקרץ לי הרעיון לעשות את דפי האורז ממולאים בתערובת בשרית אבל אני לא מתמצאת בעלי אורז ממש ולא יודעת איך יגיב בבישול ולא בתנור..האם ניתן לבצע את זה בלי שיתפרקו?

מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן—תודהההההההההההההההה

ניקי שלום,

אני מארחת ביום שבת ורציתי לדעת איזו משתי האפשרויות הבאות טובה יותר, לדעתך:
1. להכין הכל מראש (ביום שישי) – כלומר, ללא האפיה – ולאפות בשבת.
2. להכין הכל ביום שישי – מההתחלה ועד הסוף – ולחמם קלות ביום שבת.

תודה מראש,
עינת

שלום ניקי
אני ממש נהנת מהרעיונות והקלות
האם אפשר להקפיא עלי אורז ממולאים?
תודה רבה
נחמה

היי ניקי! באיזה מטבל שמנת מדובר?

ניקי איזה כייף לפתוח את המייל ולראות ששלת לי את מתכון דפי האורז זה נראה טעים ביותר אני צמחונית ומאוד שמחה על כל משהו כזה קל וטעים – ואעשה עוד מעט גם את תפוחי האדמה שכבר יש לי חשק לאכול אותה.

באמת תודה מקרב לב

נ.ב. מה שנחמד שהמתכונים שלך כאלה קלים וטעמים ללא מאמץ יתר

הי לך ניקי הרבה זמן לא כתבתי לך ולא נתתי מחמאות אבל ממשיכה להכין מהמתכונים המדהימים שלך ונהנים מיכול ביס אפילו שאנחנו בתזונה נכונה אצל חלי ממן אבל בכול זאת מכינה את המאכלים המופלאים שלך רק בריסוס שמן כמובן ובלי בצקים עכשיו למתכון הזה איפוה קונים את דפי האורז? והאים אפשרי להכין מוקפץ בשרי לזה?תודה והמשך נעים

נשמע טוב! תודה