במיה עם עגבניות ונענע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

במיה עם עגבניות ונענע

במיה או שאוהבים מאוד או שלא אוהבים אין באמצע. אצלי זאת תוספת חובה, בעלי לא מעביר ארוחה בלעדיה. (בטח קפואה למה לעבוד קשה ?)

מרכיבים:

בצל קטן קצוץ דק
כף גדושה קמח
חצי חבילת במיה (קפואה)
2 עגבניות קצוצות דק
2 -3 כוסות מים
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר במידה וצריך
2 כפיות נענע קצוצות
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולטגן עד שהוא נמס, להוסיף עגבניות לטגן כשתי דקות תבלינים, מים ונענע להרתיח ולהנמיך את האש.

2. להוסיף את הבמיה לנער שתשקע ברוטב לבשל כ 10 – 13 דקות ולבדוק טעמים.

2713 צפיות 3 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "ניקי היקרה… הכנתי ויצא מעדןןןןן….. אני מבקרת אצלך באתר מספר פעמים בשבוע והכל יוצא נפלא וטעים…. והאתר שלך נגיש ומהנה… תודה!!"

תגובות

41 תגובות ב "במיה עם עגבניות ונענע"

  הרשם  
עדכן

למה בכל מתכון יש אבקת מרק ?

שלום ניקי,
אפשר להכין את המתכון בלי החצי כפית כמון?
יש לי בבית את כל המצרכים פרט לכמון.

אחלה מתכון.
השתמשתי בקוביות בזיליקום ופטרוזיליה במקום הנענע של דורות ויצא סבבה.
תודה רבה

היי ניקי,
רציתי לדעת בשביל מה צריך כף קמח?האם אפשר בלעדיו?
בהזדמנות רוצה להודות לך על מתכונים מצויינים שאת מפרסמת!
תודה מראש על תשובתך ושיהיה לך שבוע מצויין 🙂

הכנתי את זה עם 2 כפות פטרוזיליה קצוצה במקום הנענע ויצא מהמם!!!! וכשהתבשל הוספתי קציצות בשר. יצא נפלא. תודה רבה לך!!!!

אפשר להחליף את הנענע בבזיליקום טרי?
תודה 🙂

היי ניקי בחיים לא הכנתי במיה והאמת אני לא אוהבת
אבל…. הכנתי את המתכון שלך ופשוט ואווווו טעים סטפני מחר מארחת נראה תגובות