פלפלים ובצל אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פלפלים ובצל אפויים

תוספת מושלמת לכל ארוחה, טעימה כל כך. לאכול בכיף בלי ריגשי אשם ולהנות מכל ביס טעים. טעמים מעולים, להתענג על כל ביס. סלט מעולה.

3 מנות

מרכיבים:

5 פלפלים חתוכים למקלות קצרים
בצל גדול חתוך גס
שמן זית
מלח גס

הכנות:

1. לחמם מראש את התנור ל 200 מעלות.

2. לסדר את הירקות בתבנית להזליף שמן זית ולתבל עם מלח גס.

3. לאפות כ 30 – 40 דקות, הירקות מעט משחירים.

2500 צפיות 4 צפיות היום

פלפלים ובצל אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "היי ניקי, מתכון נפלא! כל שבוע אצלנו באופן קבוע!
תודה רבה"

שולמית : "ניקי, זה כ"כ טעים וכ"כ קל!!! תודה לך, אני נעזרת המון באתר שלך!"

תגובות

11 תגובות ב "פלפלים ובצל אפויים"

  הרשם  
עדכן

מעולה יקירתי אני מגישה אותו כאחד מהסלטים על שולחן השבת . שבת שלום

אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום בשמן זית?
תודה רבה

מ-ע-ו-ל-ה!!
הכנתי בשתי השבתות האחרונות. בפעם הראשונה התבנית חוסלה.
בפעם השניה הכפלתי כמויות.
אותו מספר סועדים, התבנית חוסלה.
מה יקרה בשבת הבאה? ;))
תודה ניקי

מגישים חם או קר?

הכנתי יצא מהמם, לא הספקתי להעביר לצלחת הגשה-נגמר עוד בתבנית…
תודה!

אני מוסיפה לזה גם מעט פלפל שחור גרוס ויוצא מושלם

נשמע ונראה טעים ברמות!
מה מתחבא שם מאחור? – נראה גם משהו ששוה לנסות…