אגרול ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אגרול ירקות

אגרול ירקות

אגרול ירקות, תענוג של מתכון, מתאים לכל ארוחה הוא נחטף במהירות. האגרול יוצא מושלם וטעים ברמות. הטעם של הירקות משגע. האגרול מתחסלים במהירות!

מרכיבים:

חבילת עלי אגרול

מילוי א':
כרוב קטן
3 גזרים
פלפל אדום
3 חופני נבטים
כף רוטב צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי ב':
כרוב קטן
בטטה בינונית רכה
3 גזרים
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לרצועות קצרות, במחבת חמה להקפיץ את הירקות עד שהם מתרככים אבל נשארים מעט קשים להוסיף את הנבטים ולהקפיץ כמה פעמים.

2. מילוי שני: להכין כמו הראשון למעוך את הבטטה ולערבב עם הירקות.

3. למלא את האגרול כמו מעטפה להבריש את הסגירה בביצה.

4. שתי אפשרויות הכנה:
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש בשמן ולאפות עד שמזהיב בערך כ 15 דקות.

5. לערבב את מצרכי הרוטב ולהגיש עם האגרול.

8851 צפיות 12 צפיות היום

אגרול ירקות

אגרול ירקותאגרול ירקותאגרול ירקותרוטב חמוץ מתוקהמתכון של הרוטב חמוץ מתוק נמצא כאן

גולשים מכינים וממליצים:

ישי : "תשמעי ניקי, יצא משהו משהו (כמו כל המתכונים שלך) זה התחסל תוך רגע ואישתי לא מפסיקה להלל על זה…"

ליבי : "הכנתי אתמול לערב לביבות משפחתי את האגרול, זה היה כיף וקל, כולם נהנו מאד וזללו את האגרולים עד האחרון שבהם… תודה!"

תגובות

23 תגובות ב "אגרול ירקות"

  הרשם  
עדכן

תודה רבה!!
כל מה שאני מכינה דרכך פשוט יוצא מעולה!!
את עושה כיף במטבח!
איזה נבטים? עבים ?

היי אפשר להכין את זה יום לפני ? איך?

הכנתי את האגרול בתנור ויצא מדהים! תודה אבל אשמח עם תסבירי איך לגלגל את האגרול