בורגול מוקפץ עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בורגול מוקפץ עם ירקות

בורגול מוקפץ עם ירקות

אחד הדברים שאני מאוד אוהבת להכין זה בורגול הוא טעים ההכנה שלו קלי קלות 15 דקות על השעון וכמובן איך לשכוח הוא בריא בשבילנו ואני כמובן לא מחמיצה הזדמנות להכניס לילדים קצת בריאות.
בורגול זה נהדר מה עם ירקות ? בא לי להוסיף ירקות שיהיה צבעוני מעניין שיהיה כיף לאכול אז הוספתי.
יצאה מנה משובחת של בורגול וירקות עם טעם נהדר וירקות שכיף לאכול.

5 מנות

מרכיבים:

2 כוסות בורגול גס
4 כוסות מי ברז
3 פלפלים גדולים
2 גזרים גדולים
בצל
2 שיני שום
10 פטריות שמפיניון
כף גדושה דבש
כפית רוטב סויה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. הכנת הבורגול: לסיר בסיר חם 2 כפות שמן להוסיף את הבורגול לערבב מעט להוסיף את המים וכפית מלח.

2. להרתיח לכסות ולהנמיך את האש, לבשל 15 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

3. לחתוך את הפלפל והגזר למקלות קצרים, את הבצל לחצות ולפרוס, את השום לקצוץ דק, את הפטריות לפרוס.

4. לשים במחבת 5 כפות שמן לשים את הגזרים והפלפלים ולטגן על אש גבוהה תוך כדי הקפצה, בערך שתיים שלוש דקות, להוסיף את הבצל לעוד שתי דקות טיגון, להוסיף את השום לדקת טיגון ולהוסיף את הפטריות להמשיך לטגן עוד 2 – 3 דקות תוך כדי ערבוב.

5. להוסיף את הדבש סויה ולתבל.

*6. להוסיף את הבורגול לירקות לערבב דקה ולהוריד מהאש.

הוגש עם נתחי שווארמה וזיתים, עגבניות מיובשות, מרק עגבניות וגריסי פנינה, לקינוח בראוניז קפוצ'ינו ופומלה

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש

1798 צפיות 30 צפיות היום

תגובות

3 תגובות ב "בורגול מוקפץ עם ירקות"

  הרשם  
עדכן

בדיקה