במיה מוקפצת עם בטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

במיה מוקפצת עם בטטות

מרכיבים:

חצי חבילת במיה (קפואה)
2 בטטות גדולות
2 בצלים
כף גדושה דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הבמיה כ 6 דקות לסנן ולשמור בצד.

2. לחתוך את הבטטות לקוביות קטנות, לפרוס את הבצל לחצי ולפרוס דק.

3. במחבת חמה לטגן את הבטטות כ 5 דקות להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבטטות רכות (לא מתפרקות).

4. להוסיף את הבמיה דבש ולתבל לטגן תוך כדי בחישה עוד כשתי דקות.

465 צפיות 1 צפיות היום

תגובות

15 תגובות ב "במיה מוקפצת עם בטטות"

  הרשם  
עדכן

היי אפשר להכניס לתנור אח"כ שיהיה יותר קריספי או שזה לא מתאים?

הצלת אותי, אני בתקופה שלא יכולה לאכול מספר לא מבוטל של חומרי גלם. המתכון הזה פשוט הצלה! הבטטה המוקפצת טעימה כמו צ'יפס מתוק ובכלל לא ידעתי שאני אוהבת במיה… טעים לי.. טעים!

ניקייי איך מגישים את זה? כתוספת או כסלט חמים או קריר??

בדיוק מכינה כרגע רק עם מה מגישים את הבמיה?? כתוספת או כסלט חמים או קריר?? אף פעם לא הכנתי במיה קניתי לכבוד המתכון שלך:-)

צריך לבשל את הבמיה לפני זה במים 10 דקות ואז לסנן. חילוט של 6 דקות זה חלש מדי ומעט מדי אבל אז זה מתכון פצצה. תודה

הי ניקי,

האם תוכלי להסביר איך מכינים עם במיה טרייה ?
תודה מראש

מאוד נהנית מהאתר ושאלה:

הבטטות יצאו קשות, לא צריך לבשל אותן?

מה הכוונה ב'לחלוט'? המתכון נראה מעניין מאד.