לביבות תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה

לביבות של קסם, שני מצרכים זה כל הסיפור משני מצרכים יוצאות לביבות מדהימות!  קשה להאמין שמכלום מצרכים וכלום עבודה יוצאות כאלה לביבות.  הן טעימות מאוד מאוד, שוות מאוד מומלצות לאירוח קל או לארוחת ערב קלה, הן פשוט לביבות מושלמות! דרך אגב הן אפויות ובלי ביצים ובלי קמח.

15 לביבות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה
1 תפוח אדמה בינוני
(סך הכל 800 ג' תפוחי אדמה)
בצל בינוני קצוץ
כפית מלח

הכנות:

1. למלא סיר במים להרתיח את תפוחי האדמה לקלף. תפוח אדמה (אחד) להוסיף לסיר ולבשל עד שהוא רך ולמעוך לפירה, את שאר תפוחי האדמה לגרד גס ולשים בקערה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לחתוך את הבצל קטן, במחבת לשים שתי כפות שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב תוך כדי בחישה ולהוסיף לקערה יחד עם התפוחי אדמה, להוסיף מלח וליצור לביבות.

4. לטגן עד שמזהיב משני הצדדים.

5. אפייה : להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה, לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הערות:
אין ביצים ואין קמח

376461 צפיות 133 צפיות היום

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סוניה : אין לא להאמין שאוכל משני מוצרים יכול להיות כזה טעים !!! ניגשתי בחשש כי חשבתי שהן יתפרקו וממש ממש לא !!! מעולה ברמות אחרות! (וטוב לבעל הטבעוני!)

טליה : אמאלה איזה טעים!!!!!!!! אני מכינה היום שוב!

בת – חן פוקס : הכנתי היום לכבוד נר ראשון של חנוכה- פשוט ללקק את האצבעות! כלום עבודה, כלום מצרכים- טעם של עוד. תודה וחג שמח 🙂

מעיין : "חוססססל אתמול
מתכון מעולה
טעים טעים טעים"

שני : "ניקי שמתי את הלביבות האלה בסנדוויץ יחד עם עגבניה ופרוסות חציל אפוי..בעלי לא הפסיק להלל אותך ואותי!"

אסתי : "עשיתי בדיוק לפי ההוראות ויצא מושלם!!!
מתכון מהמם!!!"

אמילי : "פשוט מתכון מעולה !!!
הוספתי פרמזן והלביבות פשוט טעימות ברמה מטורפת …."

תגובות

468 תגובות ב "לביבות תפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

לבשל את כל תפוחי האדמה
ואחכ לגרד את כולם פרט ל1 ? 3

היי ניקי יקרה
אפשר בשביל הגיוון להחליף תפוא אחד בבטטה?

וואוו ניקי יצא ממש חלומי תודה על המתכון ♡

ניקי יקרה
אני באמצע הניקיונות והבישולים, אך חייבת לעדכן שהלביבות פשוט אליפות! ניסיתי הרבה מתכונים וזה הכי מושלםם! הוספתי ירק יצא מהמםם!
אפילו הילדים שהם בררנים העזו "לטעום" והכול חוסלל!
אני מודה לך על מתכונים קלים ונפלאים
חג שמח לך ולמשפחתך
תבורכי מפי עליון:)
מירי

ניקי, קודם כל תודה רבה, האתר שימושי במיוחד, ויש לי שאלה בקשר למתכון אחר דוקא רק שלא זכרתי איך להגיע אליו, תפוחי אדמה אפויים עם פטריות מטוגנות בבצל שמאחדים את שתי התערובות- אפשר להשתמש בפטריות משימורים? מטעמי כשרות, בכלל כל מתכון עם פטריות אפשר להמיר לשימורים או שלא? אשמח אם תעני לי תשובה לכתובת המייל כי אין לי כ"F גישה לאתר לראות את התגובה, רק פעם בכמה זמן.
בתודה מראש, שני

יצא ממש טוב!אפילו יותר מהמטוגן

היי ניקי שבוע טוב
האם ניתן לאפות כמאפינס? או שלא ייאפה טוב?

הי ניקי,
הכנתי לפני ההוראות אבל העיסה לא נדבקה לי בכלל…
מה לעשות?

תודה ושבת שלום!

היי ניקי, את התפוח"א לבשל עם הקליפה או לקלף?שלם או חתוך?

ניקי בוקר טוב,
איזה מטבל מגישים ליד הלביבות?
תודה – ורד

כמה זה טעים אפוי לעומת מטוגן? חשבתי לטגן אותן… מה ההמלצה?

ניקי יקרה, יופי של מתכון,
השאלה שלי: האם אפשר להכין ערב מראש ולשמור במקרר,ולמחרת לחמם ?

אולי לא הייתי ברורה כל כך בהסבר שלי…. הבעיה שהלביבות יצאו מבפנים במרקם דחוס של פירה מבפנים. ..

היי ניקי יקרה וחג אורים שמח 🙂 הכנתי את הלביבות ויצא בסדר… יכול להיות שהבעיה שגירדתי במג׳ימיקס והיו המון נוזלים? השתמשתי בתפוחי אדמה לבנים. אגב, הכנתי גם את הלביבות גזר והן הפתיעו אותי לטובה ממש… אני לא יכולה להפסיק לאכול מהן… תודה!

היי ניקי

יש אפשרות לוותר על הבצל? הילדים שלי ממש לא אוהבים. תודה רבה.

מתכון מעולה ומדוייק
טעים מאד

בגן של בתי ביקשו ממני להכין לביבות תפו"א למסיבת חנוכה. מעולם לא הכנתי לביבות, אבל אמרתי לעצמי יאללה, ניכנס לאתר של ניקי, בטוח יהיה משהו. אתמול בערב הכנתי את הלביבות, הייתי סקפטית וממש קיוויתי שיצליח, והן יצאו פשוט משגעות! מחכה למסיבה בערב כדי להשוויץ בהן! מזל שהכנתי כפות כפולה…
תודה רבה על המתכון וחג חנוכה לשמח לכולם!!

1 9 10 11