גולש ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גולש ירקות

גולש ירקות

אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה ירקות, אין ארוחה בלי ירקות  טרי מבושל לא משנה אבל שיהיה. בתבשיל כאן הכנסתי את הירקות שהיו לי במקרר והתחלתי עם החציל שהוא נפלא בבישול, הוספתי עוד ירקות ויצא תבשיל עם רוטב פיצוץ.
טיפ קטן תגישו עם חלה טובה אי אפשר להפסיק לאכול מרוב שזה טעים.

4 מנות

מרכיבים:

בצל קטן
חציל גדול
2 גזרים
פלפל צהוב
פלפל אדום
כוס וחצי מים
2 עגבניות
כפית סוכר
כפית רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שטוחות פפריקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את החציל לקוביות קטנות, לחמם מחבת רחבה עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את החציל כ 5 – 6 דקות תוך כדי בחישה.

2. לחתוך את הגזר והפלפלים לקוביות קטנות ולהוסיף לחציל לשתי דקות טיגון, לקצוץ את הבצל להוסיף לירקות ולהמשיך לטגן תוך כדי בחישה, לחתוך את העגבניות להוסיף לירקות לטיגון של דקה.

*3. להוסיף מים, תבלינים, צ'ילי, להנמיך את האש בקצת לבשל 30 דקות מידי פעם לערבב מידי פעם, לקראת הסוף לבדוק טעמים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יומיים מראש, אפשר לאכול בטמ"פ החדר.

865 צפיות 11 צפיות היום

גולש ירקותגולש ירקות

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
לכמה מנות זה מספיק?

ניקי,אני מבקרת וותיקה באתר תבורכי על. המתכונים הנפלאים שלך כל מתכון בינגו.

שלום ניקי, רק לאחרונה התחלתי להתוודע לאתר שלך – ונראה לי שמצאתי אוצר! תודה.
האם גולש ירקות מתאים להגשה יום אחרי? חשבתי להכינו כבר היום להגשה מחר.
אודה לתשובתך,
יום יפה,
מלי

היי ניקי, תודה על המתכונים הנהדרים.
מה אפשר להוסיף במקום צילי מתוק?

ניקי יקרה, אני רוצה להודות לך!!!
לאחרונה עברתי לתזונה טבעונית והיה לי קשה מאוד למצוא מתכונים קלים טעימים ומהירים. דיי התייאשתי מזה. הכרתי את האתר שלך עוד הרבה לפני וכל הזמן לא חשבתי שיהיו פה מתכונים טבעוניים ועכשיו כשנכנסתי וגיליתי את המבחר העצום
לא נשאר לי אלא להודות לך!!
אין עלייך

שבת שלום 🙂

שלום ניקי, אני באמצע להכין ומסתבר שיש לי רק גמבה אחת אדומה.
ניתן להוסיף במקום גמבה צהובה קישוא או שזה יהרוס?
תודה רבה, רחלי.

ניקי את אלופה
הולכת להכין לצהרים

הכנתי אתמול את המתכון בדיוק כמו שרשום ויצא מעולה וטעים!!!
הכנתי גם את הלביבות תירס וטונה (בד"כ מכינה את הקציצות טונה האחרות שלך) וגם מעולה.
תודה לך על המתכונים

אוטוטו בשלנית

איזה מזל שאת קיימת! 🙂

הי ניקי,שאלה קצת מצחיקה ..כמה שמן את שמה לטיגון במתכון הזה?תודה!!!

היי ניקי. קודם כל, תודה שאת קיימת! 🙂

ולשאלתי – רציתי לשאול אם יש אפשרות לשלב במתכון תפוחי אדמה וקישואים?
הלקוח (אמא היקרה שלי) ביקשה שאשתדל מאוד להכין את הגולש גם עם תפוחי אדמה..

תודה מראש!

ממש טעים!, ובאותה הזדמנות רוצה להמליץ על קציצות טונה האפויות

היי ניקי ,בעלי קנה בטעות גוש של טופו ,חשב שזה גבינה מלוחה, אז אפשר להכניס קוביות לתבשיל .יש הרבה מתכונים כאלה

היי ניקי,
הכנתי אתמול וקצרתי מחמאות. תודה לך!
האם אפשר להוסיף פטריות? ואם כן באיזה שלב?
תודה

היי ניקי,
לכמה מנות מספיק התבשיל הזה?
ובתור טבעוני אילו מנות נוספות היית ממליצה לי להוסיף כדי להכין ארוחת ערב מלאה?
תודה רבה!

הי ניקי
נראה לי מתכון טעים אבל אני לא אוהבת פלפלים וחציל… הירקות באופציה הם קישוא, בטטה, דלעת, גזר, תפו"א, עגבניות. האם אפשר לדעתך להחליף אותם בפלפלים ובחציל?

ניקי שלום,
אני מחפשת מתכונים קלי הכנה ובעלי ערך תזונתי גבוה לצמחונים. האם אפשר להוסיף לתבשיל קוביות טופו כדי להעלות את רמת החלבון? האם יש לך מתכוני טופו באתר?
תודה רבה.

ניקי היקרה,
ראשית אציין כי "ריפאת" אותי מפחד הבישול/אפייה שלי. אני נוחלת הצלחות ועל כך מוקירה לך תודה.
שנית, בנוגע לתבשיל הזה – האם בעת הבישול לכסות את הסיר.
ואם אפשר, כללי אצבע עקרוניים לגבי מתי יש לכסות תבשילים ומתי לא.
תודה!!!

המתכון נשמע מעניין. רציתי לשאול אם יש תחליף מצוי לפפריקה מרוקאית