פרוסות חצילים ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות

פרוסות חצילים ברוטב עגבניות

חצילים ועגבניות שילוב קסום! אני צריכה להודות לבעלי על אהבה לחצילים. חלק גדול מהחיים שלי די התעלמתי מהם עד שפגשתי את בעלי (ואוו איך השנים עוברות) נדבקתי זהו חולה אוהבת לא מוותרת על חצילים. חצילים ברוטב זה אומר שהשבת בדרך זה חייב להיות השולחן ליד החלה, החצילים כל כך רכים מקבלים את הטעם הנפלא של הרוטב והכי טוב שהם אפויים כלומר לאכול בלי רגשי אשם,
מה יכול להיות יותר טוב ?

4 – 5 מנות

מרכיבים:

חציל גדול מאורך חתוך לפרוסות
5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
פלפל אדום חתוך לקוביות
בצל בינוני חתוך קטן
כף פפריקה
כפית סוכר
כוס וחצי / שתי כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשמן את פרוסות החציל בשמן זית להמליח ולפלפל לשמן את נייר האפייה, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהן רכות.

3. לטגן את הבצל, להוסיף את הירקות ולגן תוך כדי בחישה כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות אש בינונית או עד שהכל רך.

4. לסדר את פרוסות החצילים בתבנית, לצקת מעל את רוטב העגבניות לאפות כ 25 דקות בחום בינוני.

2709 צפיות 74 צפיות היום

פרוסות חצילים ברוטב עגבניותפרוסות חצילים ברוטב עגבניות

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

הי ניקי יש פה הצעה שאולי תבואי לשבת ?(כל המאכלים כמעט כולם מהמתכונים המנצחים שלך.תודה רבה רבה! שבת שלום!

שלום ניקי,
אצלי במשפחה מאד אוהבים ומחכים לזה כל הזמן. הבעיה המחירים של העגבניות לכן השבוע לא קניתי עגבניות. האם אפשר עם קופסה של עגבניות מרוסקות? או שיש לך רעיון אחר? (לא חצילים בטחינה, אצלי לא אוהבים טחינה)
תודה ושבת שקטה

הי ניקי
נתקעתי בלי פלפל אדום, האם אפשר לוותר?

שבת נפלאה

הוספתי צילי גרוס יצא פצצה

שלום ניקי
נהדר נפלא טעים מאד.

שבתשלום @——->– ופרח גדול בשבילך

הכנתי כבר כמה פעמים וזה פשוט מעולה, קל להכנה ועשה לי הילה של בלבוסטע ☺

כמה פשוט ככה טעים. אין על המתכונים שלך, תודה!

היי ניקי
נראה לך שיהיה מוצלח גם בטוסטר אובן?

היי ניקי
האם צריך לחלוט את העגבניות?

הי ניקי
אם אכין את החצילים בחמישי לשבת זה בסדר או שיתקלקל?

פשוט מעולה! בריא קל וטעים

מאוד טעים

היי ניקי לא מאמינה שהכנת את זה! זה המתכון המיוחד של אמא שלי לחצילים!
אהבתי מאוד שאפית את החציל.. אצלנו טובלים בביצה ומטגנים.
אז רציתי להמליץ על הטאצ הנוסף של אמא:
קוצצת קוסברה ופטרוזיליה עם כמה שיני שום קצוצות דק עם מעט מלח. מניחים גבעה של ירק על כל חציל בעת ההגשה בצלחת..