בטטות בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטות בתנור

מתכון טעים ביותר והוא ממש קל הכנה, מתאים כתוספת לכל דבר. לחתוך את הירקות לתבל ולתת לתנור לעשות את השאר. הירקות רכים טעם נהדר ואיזה כיף לאכול..

4 מנות

מרכיבים:

3 בטטות מאורכות
2 בצלים חתוכים
10 עגבניות שרי חצויות / 2 עגבניות חתוכות
4 שיני שום פרוסות
שליש כוס שמן זית
כף שטוחה פפריקה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לפרוס את הבטטות לפרוסות, לטגן את הבצל עד הזהבה ולערבב את כל המצרכים, לאפות ב 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהכל רך.

1436 צפיות 18 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : "הכנתי עכשיו לשביעי של פסח ולשבת יצא פיגוז!!! תודה רבה"

תגובות

18 תגובות ב "בטטות בתנור"

  הרשם  
עדכן

האם צריך לקלף את הבטטות?

הכנתי עכשיו לשביעי של פסח ולשבת יצא פיגוז!!! תודה רבה

שלום ניקי, האם לקצוץ את הבצל/ רצועות/ פרוסות?

נשמע מצוין!
מהם העלים שפיזרת מעל? רק בשביל התמונה, או שמומלץ להוסיף?
(אוכלים עם העיניים, את יודעת..)

לדעתך להוסיף קצת תפוחי אדמה כאן יתאים? אחי היחיד שלא אוכל בטטות וצריך לדאוג גם לו לתוספת.

שלום ניקי, נראה טעים. אני בדיוק מכינה ורציתי לשאול אם לכסות את התבנית או לא.
תודה מראש ושבת שלום

היי ניקי, אין לי עגבניות שרי. עגבניות רגילות גם יתאימו?
אני מאוד נהנית לבשל את המתכונים שלך. בעלי מוקסם מהבישולים שלי במטבח
תודה,
פנינה

היי ניקי, תודה על המתכונים המעולים שלך. בזכותיך אני נהנת לבשל ולא סולדת מהמטבח. תודה.
לגבי הבטטות, רק את הבצל לטגן או את כל המצרכים כולל הבטטות, העגבניות שרי וכו?

בוקר טוב

ראשית.תודה על המתכונים הנפלאים,קלים להכנה וטעימים טעימים…

יום טוב והמשיכי לשלוח מתכונים הערבים לכולם,

ממני
שרה