בורגול עם חצילים ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורגול עם חצילים ועגבניות

פינת ביקשתם קיבלתם: מתכונים עם בורגול (תמיד טוב שיש במזווה)

מרכיבים:

בצל קטן קצוץ
חציל קטן חתוך לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
חצי כוס בורגול עבה
מים לפי הצורך
100 ג' רסק עגבניות
כף פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את החציל ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את העגבניות ולבשל כשתי דקות, לכסות הכל במים להוסיף רסק, סוכר ותבלינים ולבשל עד שהכל רך.

2. להוסיף את הבורגול, לערבב ולהוסיף כחצי כוס מים  להמשיך לבשל תוך כדי עירבוב, מידי פעם להוסיף מעט מים לפי מידת הצורך לבשל בסביבות 20 דקות, או עד שהבורגול רך.

769 צפיות 6 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

בת שבע : "יצא טעים טעים התחסל ישירות מהסיר"

רונית : "מתכון מנצח, כמה פשוט ככה טעים. כיף של גיוון"

תגובות

63 תגובות ב "בורגול עם חצילים ועגבניות"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, אם מכפילים – להכפיל הכל?
תודה!

טעים טעים טעים, רוצה לנסות להכין עם קישואים, צריך לטגן קודם כמו החציל?

היי ניקי,

האם אפשר להחליף את החציל בתפו"א?

תודה רבה.

היי! יצא מעולה אך בכמות גדולה מדי… אפשר להקפיא?

הי ניקי האם ניתן להחליף את הבורגול באורז?

היי ניקי
יש לי רק בורגול דק. מתאים לפה?
תודה

שלום. האם אפשרי להכין עם פלפלים?

כמה זמן בישול לפני הוספת הבורגול? האם צריך לחכות שהמים יתאדו לפני הוספת הבורגול?
תודה

ניקי שלום, תודה שבזכותך אני יכולה לגוון את המאכלים של שולחן השבת.
ניתן להכין עם בורגול דק?
תודה

היי ניקי,
רציתי לדעת האם לדעתך יתאים לנסות את זה בתור מילוי לממולאים (צמחונים)???
בא לי לגוון קצת….
אהבת חיי זה הבישול ואני פשוט מכורה לאתר שלך!

תודה 🙂