ברוקולי וכרובית מוקפצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ברוקולי וכרובית מוקפצים

הדברים הפשוטים שבחיים אלה שלוקח קצת זמן להכין אלה הדברים הכי טובים. לא לקח יותר מידי זמן ומנת ירקות צבעונית משביעה טעימה הייתה מוכנה. זה פשוט טעים לאכול.

מרכיבים:

כרובית מחולקת לפרחים
ברוקולי מחולק לפרחים
2 בצלים חצויים ופרוסים
200 ג' נודלס (בפסח אפשר רק את הירקות)
2 כפות דבש
כף רוטב סויה (לא חובה בפסח)
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית והברוקולי 2 – 3 דקות ולסנן.

2. לטגן בצל, להוסיף את הירקות, להוסיף דבש, סויה ולתבל. להקפיץ כמה דקות במחבת חמה עד שהירקות רכים.

3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולערבב עם הירקות לבדוק טעמים.

1524 צפיות 7 צפיות היום

ברוקולי וכרובית מוקפצים

גולשים מכינים וממליצים:

אניה : "טעים!טעים! טעים!
לא ייאמן כמה פשוט ככה מעולה"

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

שבוע טוב!
אפשר לוותר על הדבש?

היי ניקי יקרה, האם אפשר להוסיף חזה עוף? אם כן אז כמה ומתי? והאם פטריות יכולות להוסיף (אם כן, כמה ומתי)או שלא כדאי? תודה מראש על תשובתך

כמה נודלס לשים? בלי הנודלס זה יהיה דל?

היי כשאת רושמת אבקת מרק – לכמה את מתכוונת…?

שלום ניקי,
האם אפשר להחליף את הכרובית בירק אחר? (תירס, פטריות או משהו כזה?)

ראשית, אני מאוד מאוד אוהבת את האתר שלך ניקי. המתכונים קלים יחסית להכנה וטעימים.
לגבי המתכון הזה, 2 שאלות:
1) אם משתמשים רק בברוקולי קפוא- כמה צריך?
2) באיזה שלב שמים את הנודלס והאם מבשלים אותם קודם?
תודה!!!

האם אפשר להשתמש בברוקולי קפוא ופשוט לחלוט כמה דקות במים רותחים?

ניקי אפשר עם ספגטי במקום נודלס??

רוחלה (לא רשום) | 25.08.2011 – 15:41
טעים, טעים, טעים!!!