בטטה אפויה בסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה בסילאן

מתיקות עדינה בתוספת עשבי תיבול שנותנים לבטטה את הטעם המיוחד. 40 דקות ויש תוספת נהדרת על השולחן. תאכלו לאט ותתענגו על כל ביס טעים

מרכיבים:

3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
חצי כפית פפריקה
כפית טימין
מעט רוזמרין
1/3 כפית קינמון
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולתבל את הבטטות (בידיים הכי כיף ). חום בינוני 180 מעלות בסביבות 40 דקות או עד שהבטטות רכות.

2206 צפיות 2 צפיות היום

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

נסענו השבת לאחותי והכנתי את המתכון הזה בפעם הראשונה. יצא נהדר וממש נחטף, לא נשאר כלום. תודה על המתכון הזה.

צריך לכסות בזמן האפיה?
וד.א. אחלה מתכונים. שנה טובה ומתוקה!

מושלם

דרך אגב…זה כבר כמה חודשים שאימצתי את השיטה הבאה כשאין לי רעיון לארוחה…פשוט רושמת בחיפוש את המצרך שיש לי בבית ועולים פה רעיונות נהדרים, קלים וטעימים…
אין עלייך!!

כמו תמיד…מתכון קל, מדוייק ומוצלח ביותר!
פשוט תודה ♡

שלום וברכה ניקי
היש מצב להקפיא?
תודה רבה נחמה

מה אפשר להשים במקום טימין ןרוזמרין?? אין לי אותם בבית.
תודה רבה ניקי

אין על המתכונים שלך! את פשוט אלופהה מאז שהתחלתי לבשל את האוכל שלך בן זוגי לא מפסיק לפרגן לי והנסיך שלנו הקטן מת על האוכל שלך אז תודה תודה תודה תבורכי!!

ניקי תודה!
הכנתי לבני בן שנה הוא עוד יושן ואני כבר חיסלתי חצי !!!
🙂

בתודה!

היי ניקי.האם הקינמון הכרחי כאן?

היי ניקי
את הבטטות צריך לקלף?
מכינה גם על הדרך את תבשיל הירקות לקוסקוס .
תודה , אורלי

בא לי להוסיף בצל.קשור?