אורז אפוי עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

אורז אפוי עם פטריות

הרבה הרבה עשבי תיבול טריים, פטריות שמפיניון חתוכות והכל ביחד בתנור עם אורז לבן, כל הטעמים מתמזגים ויוצאת תוספת נהדרת.אורז אפוי עם פטריות ועשבי תיבול

מספר מנות: 5 מנות

זמן הכנה: כ – 50 דקות

מרכיבים:

2 כוסות אורז
בצל בינוני חתוך לקוביות
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת שמיר קצוצה
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
3 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן בנוסף
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות. לערבב את כל המצרכים ולתבל, לכסות.

2. חום בינוני 180 מעלות כ40 דקות. להוציא מהתנור ולהמתין כ10 דקות לפני פתיחת המכסה ואז לערבב את האורז.

1657 צפיות 20 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

פנינה: "היי ניקי האורז יצא מ ו ש ל ם אפילו הילדה שלי בת שלוש, שלא אוהבת אורז עם עשבי תיבול, אהבה את זה וביקשה עוד. תודה לך על מתכונים מוצלחים וטעימים ♡|

תגובות

232 תגובות ב "אורז אפוי עם פטריות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
איך להכפיל כמויות אם אני רוצה להכין בערב חג ל8אנשים.
תודה

האם כדאי לבשל את האורז חצי בישול ואז להוסיף את זה לפטריות ולתנור עם שתי כוסות מים?

הי ניקי,
האם אפשר להכין בתבנית חד"פ עם המכסה שמקבלים איתן (מנייר אלומיניום)?

היי , כבר הכנסתי את זה לטוסטר אובן
מה ההבדל בבישול בין טוסטר אובן לתנור?
החום פחות או זמן הבישול?

תודה..בינתיים זה נראה מעולה:)
נ.ב
המים היו חמימים לא ממש חמים

תודה על המתכונים המעולים. אם אעשה תאורז הזה בגז ולא בתנור???

היי ניקי יש אפשרות להכין את אותו המתכון בלי לטגן תחילה את הפטריות והבצל? אין לי כיריים זמינים ויש לי רק טוסטר אובן גדול שמתאים.
תודה

היי ניקי,
כשאני מקפיצה את הפטריות והבצל ומוסיפה את כל המצרכים כמה זמן אני צריכה לחכות עד שאני מכניסה את הסיר לתנור?

יכולה להוסיף עוף למתכון הזה (כמו של העוף בתנור עם אורז ) פשוט אוהבת את צורת ההכנה של האורז כאן

עכשיו אני שמה לב ששכחתי להוסיף 3 כפות שמן… יכול להיות שזו הסיבה שהאורז לא התרכך מספיק?

היי ניקי. האורז יצא טעים מאוד אבל טיפ טיפה קשה.
מה את מציעה לפעם הבאה? יותר מים? אולי רק עוד קצת זמן בתנור?

ממש טעים.

היי ניקי,
האם אפשר להכין את המתכון הזה עם אורז בסמטי או שחייבים אורז אחר? תודה..

שלום ניקי!
מתכון נהדר
רציתי לשאול איך כדאי לחמם אותו שוב לפני הגשה אם אני מכינה אותו כמה שעות טובות מראש? וגם האם לשמור אותו במקרר או להשאיר בסיר של התנור מהצהריים עד הערב?
עוד משהו.. אני רוצה להכין גם עוגה. האם אפשר להכין ביחד בתנור? זה בסדר לפתוח את דלת התנור כדי להוציא/להכניס משהו אחר? צריך לשים במקרה כזה על טורבו?

שם * שירן גרינבאום

איך, איך האורז הזה כל כך טעים?? הכנתי אותו אתמול לארוחת ערב כולם התעלפו!

היי ניקי,
עקב מחסור באורז, הכנתי את המתכון הזה עם פתיתים ובורגול במקום.
יצא ממש מעולה! תבשיל טעים ומשביע.

1 3 4 5