אורז אפוי עם פירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אורז אפוי עם פירות יבשים

נשארו לכם פירות יבשים ? בדיוק המתכון בשביל לחסל את כל הפירות היבשים שנותרו. כיף של תוספת לארוחה.

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
2 כוסות אורז
חצי כוס צימוקים כהים
חצי כוס משמשים חתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
כף דבש
כף סירופ מייפל
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף פטריות ולהקפיץ כמה פעמים.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות, לכסות בנייר כסף. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות, לפתוח ולערבב בעדינות עם מזלג.

619 צפיות 1 צפיות היום

תגובות

18 תגובות ב "אורז אפוי עם פירות יבשים"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
אני רוצה להוסיף 2 כרעיים ו2 שוקיים לתבנית.. יש משהו מיוחד שאני צריכה לעשות בנוסף לכל מה שרשום?

שלום ניקי,
אפשר להחליף את הדבש בסילאן?

בוקר טוב,
בתמונה יש ירק, הוספת פטרוזיליה / שמיר..?. .

תודה

נשאר לי משמש יבש אחד יחיד ומיוחד. (:
האם אפשר להוסיף שזיפים יבשים, זה קשור?
תודה רחלי.

היי ניקי, שאלה לי אלייך, אני פשוט מערבבת הכל ביחד ושמה בתבנית בלי שקית קוקי או משהו??

היי ניקי
קודם כל אפתח בלאחל לך שנה טובה, בזכותך החיים קלים במטבח וכולם נהנים מהאוכל, תמשיכי כך ותודה על כל המאמץ והזמן שאת משקיעה.
לגבי המתכון הזה, אם אכפיל כמויות זה עדיין יהיה בסדר לאפות בתבנית אלומיניום הבינונית?
מיותר לציין שלקינוח אגיש מוס דבש……

את האורז צריך לערבב עם המצרכים ללא בישול מקדים?

היי לי נשא הרבה צימוקים וגם שזיפים שחורים ועוד קצת חמוציות
האם אפשר לערבב את כל זה באורז