יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים ניקי מבשלת

ארוחת צהריים

6 ספטמבר 2015
(Visited 2,723 times, 1 visits today)

ארוחת צהריים

למי שעדיין לא יודע או לא שמע החלטתי לעלות פרוייקט של ארוחות צהריים לאתר.
הכוונה לתפריט מפורט עם מספר דברים בכל ארוחה, אני אוהבת כשיש מבחר.
הרעיון נולד מהמון בקשות של הורים (יצאתי בסדר עם האבות לא כתבתי רק אימהות) שלא יודעים מה להכין לצהריים ודי מסתבכים עם הארוחה הזאת.
אם אני יכולה לעזור בוודאי שאני אעזור, בעצם מה שהחלטתי לעשות זה לצלם את הארוחות צהריים אצלי בבית.  בדרך כלל אני מכינה מנה עיקרית + תוספות, בדרך כלל ירקות אז גם מי שלא אוכל בשר ימצא דברים שמתאימים לו.
לפעמים היה לי זמן אז ממש השקעתי, בפעמים אחרות קצת פחות. אני מאוד מקווה שזה יעזור לכם ותיקחו רעיונות.
בהמשך יהיו ארוחות ללא בשר, צמחוני בקיצור מכל הסוגים. אני משתדלת לא להכין כמויות כי אני מעדיפה טרי יום יום או מקסימום למחרת.
במידה וזה ילך טוב אני ארחיב את זה לעוד סוגי ארוחות. אני אזרום עם זה ונראה איך זה ילך.
אני אשמח לשמוע מכם האם זה אכן עוזר לכם.
עוד משהו קטן אני לא מכוונת לילדים באופן מיוחד אני מכוונת לכולם לכל מי שצריך ארוחה בצהריים.
בינתיים אני אתחיל עם ימי ראשון, בהמשך במידה וזה ילך וכולם יהיו מרוצים אפשר לקחת עוד יום.
ראיתי בסקר שהגולשים מעדיפים בנוסף על יום ראשון את ימי שלישי וחמישי אז ניקח את זה לאט.
פעם ראשונה שאני עושה כזה דבר, איזה כיף יאללה מתחילים 🙂

הכנות:

איך מכינים שיהיה קל ?

דבר ראשון בשביל להקל על החיים מה מכינים יום קודם.
ובכן סטייק פרגית, כרובית, סלט חצילים ושעועית ירוקה אפשר להכין ערב קודם בלי לחץ.
מי שיש לו אפשרות אז את השעועית להכין ביום ההגשה.
אתם מכירים את זה שאתם הולכים למסעדה ואתם מתאהבים באחת המנות ? אז זה מה שקרה לי.
כשבעלי ואני התחלנו לצאת היינו יוצאים למסעדות ובאחת המסעדות הגישו את הכרובית הזאת ואנחנו פשוט התאהבנו בה. תבינו שאני לא אהבתי לאכול כרובית עד אז ואחרי שטעמתי קרה איזה קסם.
כשהגעתי הבייתה החלטתי שאני חייבת להכין אותה, זה באמת היה פשוט מאוד ומאז היא נכנסה באופן קבוע לתפריט הבייתי שלנו.
אולי בגלל הכרובית קיבלתי הצעת נישואין לכו תדעו… אני ממליצה להכין כמה שיותר היא נגמרת כל כך מהר ואני תמיד מצטערת שלא הכנתי יותר היא מדהימה.
בנוסף תמיד טוב להחזיק כרובית במקרר זה ירק שמחזיק מעמד יחסית הרבה ואפשר להכין איתו המון דברים.
סטייק פרגית לחמם בתנור מכוסה על 180 מעלות כ 15 דקות. סלט ביום ההגשה.
כרובית אפשר לאכול קר או בטמפרטורות החדר, סלט חצילים אפשר לאכול חמים, קר או טמפרטורת החדר כדאי לטעום ולהחליט מה אתם מעדיפים.

רוצים עוד ארוחות צהריים ? תעשו קליק בדיוק כאן

לקבלת תפריטים לארוחות צהריים הרשמו כאן

לעמוד הפייסבוק שלי

לחיצה על התמונה תביא אתכם למתכון המבוקש

ארוחת צהריים

סטייק פרגיות   סלט כרוב סלט חצילים 


<p style=IMG_2657

כרובית מטוגנת

בתאבון
ארוחת צהריים

הרשם
עדכן
35 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן