אני יודעת שהרבה גולשים ביקשו שאני אמשיך עם הפרוייקט הזה, העניין הוא שאני אדם אחד שמנהל את כל ניקי (באמת שזה רק אני) ולפעמים עומס העבודה קצת גדול עליי ואני צריכה לקחת נשימה ולהמשיך הלאה.
אני מבטיחה לנסות להמשיך עם הפרוייקט בסדר ? אני בעד כל מה שיכול לעזור לגולשים.
מרכיבים:
שניצלים – קשה ליפול עם שניצלים ואני מאוד אוהבת את התיבול שאני משתמשת.
פלחי תפוחי אדמה אפויים – מעולים! יופי של תפוחי אדמה מומלצים בחום.
פילאף – נו טוב עוד קומבינה בדרך….
סלט ירקות
מאפינס שוקולד לקינוח – לא מסובך להכין וזה נחמד לילדים שממתין להם משהו מתוק בסיום.
הכנות:
איך מכינים שיהיה הכי קל ?
פלחי תפוחי אדמה אפשר להכין ערב קודם, מומלץ להכין יותר כל הזמן מנשנשים מהם.
עוד אפשרות להכין עד אחרי הבישול ולהמשיך את האפייה בתנור למחרת. מאוד מומלצים מתאימים לילדים.
איך מחממים ? מכוסה על 180 מעלות בערך 20 דקות.
שניצלים – להכין באותו יום שאוכלים מה לעשות זה הכי טעים בדרך הזאת.
פילאף – תבשיל שיש בו הכל, הוא משביע בפני עצמו הוא לא צריך משהו ליד.
מי שלוקח אוכל לעבודה הפילאף נהדר למטרה הזאת. חימום במיקרו והוא נהדר.
אני מכינה אותו בעיקר כשיש לי שאריות אני לא זורקת אוכל, הוא מתחפש אצלי למשהו אחר.
הפעם הזאת השתמשתי בו בתור תוספת. אין בעיה להכין יום מראש, הוא טעים מאוד וממלא את הבטן.
מאפינס שוקולד – אני מכינה כמות גדולה ומקפיאה, הדבר היפה שלא צריך לחמם, להוציא לשיש לתת לו קצת להפשיר והוא נהדר.