יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים ניקי מבשלת

ארוחת שניצלים קלה

31 ינואר 2016
(Visited 3,128 times, 1 visits today)

ארוחת שניצלים קלה

ארוחת שניצלים קלה. היום ארוחה עם שניצלים. אני לא מכינה שניצלים לעיתים קרובות אני מעדיפה לחשוף את הילדים לדברים אחרים בנוסף לשניצלים שברור לי שאותם הם יאכלו בכיף. גם אם אני מכינה שניצלים זה לא יהיה אוטומטי בתוספת של צ’יפס אלא ירקות אחרים. אני אמא שלא מוותרת ירקות זה דבר שמאוד חשוב לי.

מרכיבים:

מה הכנתי ?
שניצלים – יש לי כמה מתכונים טובים אני בדרך כלל חוזרת למתכון הזה, שילוב הטעמים הוא הצלחה אצלי.
גזר גמדי – תוספת מהירה וקלה בלי הרבה טרחה. חוץ מזה היה לי בפריזר אז שאני לא אכין עם זה משהו ?
טחינה עם ירקות – תנסו את זה פעם לא תחזרו לטחינה רגילה.
לחמניות שבלול – זה הפינוק של הארוחה, טעים!

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

הרשם
עדכן
13 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי !!!
הכנתי את הארוחה הזו בדיוק (החלפתי גזר גמדי באורז), תבורכי-תבורכי,
הקטן שיבח את האוכל ואפילו אמר “אמא שימי לי מחר גם לגן”

תודה רבה לך

אני משתגעת ממך ניקי, מאיפה כל הזמן עולים לך רעיונות נוספים לבישול…זה לא נגמר !! איזה ראש פורה!

שלום ניקי,
שנים אני מנסה להכין כמויות ולהקפיא. אך הציפוי מתקלף לי בטיגון . יש לך אולי טיפ בענין?

היי יקירה, רשמת שאת מכינה תשניצלים מראש וכשרוצה פשוט מטגנת, את שמה אותם בביצה וקמח ומצפה ןמקפיאה פשוט?

את בן אדם חשוך ופרימיטיבי.
מי את חושבת שאת שתתערבי לאנשים בצלחת?
מי שרוצה לשמור ישמור ומי שלא אז לא ישמור.
אין לך את הזכות לקבוע לאנשים מה לאכול ומה לפרסם.
בושה שיש אנשים כמוך בעם ישראל גועל נפש. בגלל אנשים כמוך יש מלחמות וכל כך הרבה שנאה בעולם. תלמדו לקבל את השונה ולא להטיף, גועל נפש.

כתוב שם 1/4 כוס שמן לחילופין אולי היא התכוונה לזה

אפשרי להחליף את החמאה בשמן ואז הם פרווה
חבל לקטול סתם ככה