ארוחת פרגיות צ'יפס וקינואה
יום שישי מתקרב וצריך להתחיל לחשוב מה מבשלים, הנה ארוחה ישר מהמטבח שלי. אני אוהבת את יום שישי יאללה מתחילים לבשל.
מרכיבים:
פרגיות ברוטב בצל – אני אוהבת את הרוטב כאן, בגלל זה הכנתי את הלחמניות שבלול…
קינואה עם גזר – תוספות פשוטות זה אני, כמה אפשר לאכול אורז ? בריא טעים וקל
מרק סיני – היה קר לא נכין מרק ?
צ'יפס אפוי – הכי קל שיש התנור עושה את כל העבודה.
סלט עגבניות חריף – חובה שיהיה בארוחה קצת שמן זית מושלם.
לחמניות שבלול – איזה טעימות, מושלם ליד הפרגיות.
הכנות:
מתחילים להתארגן :
פרגיות ברוטב בצל – אני מאוד בעד הכנה מראש של כל כמה שאפשר ואין בעיה להכין יום מראש אבל זה 10 – 15 דקות הכנה, לא משהו שדורש השקעה גדולה. אפשר לחשוב על הכנה באותו יום.
תשתדלו לא לגמור הכל מהמחבת זה טעים מאוד.
למכינים מראש, לחמם על אש קטנה בינונית כמה דקות לערבב מידי פעם, אפשרות נוספת לחמם תנור ל 180 מעלות לכסות ולחמם כ 20 דקות.
ילדי המיקרו, אין בעיה לחמם במיקרו זה אמור להיות בערך דקה אולי אפילו פחות.
קינואה – אני אגלה לכם סוד זה בכלל לא קינואה, לקטנים אני אומרת שזה פתיתים והם אוכלים בתאבון.
אין בעיה להכין יום מראש, חימום במיקרו הולד ליד הפרגיות.
לכסות ולחמם בתנור על 180 מעלות בערך 20 דקות.
מרק סיני – הכנתי יום קודם זה בעיקר למבוגרים, אני אוהבת כשיש מרק בבית. חימום על אש בינונית כ 10 – 15 דקות.
צ'יפס אפוי – אני מעדיפה להכין באותו יום כשאוכלים, אני מכינה הכל עד שלב התנור מראש למחרת זה נכנס לאפייה.
סלט עגבניות חריף – פשוט קל וטעים, תמיד טוב כשיש ירקות בשולחן.
לחמניות שבלול – באופן קבוע תכינו כמות ותשמרו בהקפאה, הילדים מחממים במיקרו וזה יוצא כאילו הוכן ברגע זה.