בראוניז אישי עם הפתעת שוקולד לבן
מתכון פשוט כל כך טעים מלא בשוקולד. אבל לפעמים גם את המתכונים הפשוטים אפשר להכין בצורה קצת שונה ולעשות הרבה רושם על האורחים שיחשבו שהשקעתי מפה עד הודעה חדשה ובדרך קיבלתי בונוס נהדר העסקתי את הילדים. חופש לא חופש ? תזכירו לי מתי שהוא נגמר ?
16 בראוניז
מרכיבים:
150 ג' חמאה / מחמאה
4 ביצים
150 ג' סוכר לבן (3/4 כוס)
חצי כוס סוכר חום
150 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד חלב / מריר
200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
מטבעות שוקולד לבן
קרם שוקולד (אופציה):
50 ג' שוקולד מריר
50 מ"ל שמנת מתוקה
הכנות:
2. למלא 1/3 מגובה השקעים, בתוך כל בלילה להניח מטבע ומעל להוסיף בלילת שוקולד עד 3/4 גובה.
3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 – 20 דקות. חשוב לשים לב לזמן האפיה ולהוציא בזמן שלא יתייבשו,לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא עם פירורים מעט לחים הבראוניז מוכנים.
4. להמיס במיקרו את מצרכי הקרם ולצקת כפית כל כל בראוניז. אני שמתי קרם על מחצית מהכמות וחצי השארתי כמו שזה. הקרם מספיק בדיוק לחצי מכמות הבראוניז מי שרוצה על הכל שיכפיל. לטעמי נהדרים כך או כך.
5. אפשר להכין בתבנית בתבנית בינונית במקום שקעים (יותר קל ומהיר)