עוגיות חלבה סדוקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות חלבה סדוקות

עוגיות חלבה סדוקות

עוגיות חלבה סדוקות, שאלתי את עצמי מה אני מעדיפה להכין עוגות או עוגיות ? לכל צד יש את הקסם שלו,
אני אוהבת את הצורה היפה שיש לעוגה אחרי שהיא יוצאת מתבנית סיליקון. אני מאוד אוהבת (ברור) את זמן החיים של עוגה אצלי בבית כלומר כמעט כלום, 24 שעות זה גג והופ עוברים לעוגה הבאה  (יש!).
עוגיות אני משתדלת להכין כמות שיהיה לילדים לבית ספר ובדרך כלל אפשר למצוא על השיש צנצנת וזה כיף לחטוף משהו מתוק מידי פעם.
אז לא החלטתי מה קוסם לי יותר אז הלכתי להכין עוגיות חלבה סדוקות אח”כ אני אחליט מה אני יותר אוהבת.

60 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה בטמ”פ  החדר
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
חצי כוס ממרח חלבה
1/3 כפית קינמון
350 ג’ קמח
שקית א. אפיה

הכנות:

1. לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק לקרר כחצי שעה .

3. ליצור כדורים קטנים יותר קטנים מכדורי פינג פונג.(14 ג’)

4. לאפות כ 11 דקות העוגיות נסדקות והתחתית מזהיבה העוגיות יוצאות רכות ומתקשות בחוץ לצנן לפני שנוגעים.

5. העוגיות מאבדות מעט מהנפח אחרי שהן מתקררות.

11650 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות חלבה סדוקותעוגיות חלבה סדוקותעוגיות חלבה סדוקות

עוגיות חלבה סדוקותעוגיות חלבה סדוקות

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “ניקי, זה ה-מתכון!! העוגיות כ”כ טעימות ומתחסלות שרק מילה אחת תתאים כאן : מ-ו-ש-ל-ם!!!”

יהלום הדר : היי ניקי , כמו כולם כאן גם אני כבר התמכרתי לאתר שלך…..ולא מזמן הוצאתי את התבנית האחרונה של העוגיות המדהימות האלה….כל הבית ריח משכר…והטעם אוי הטעם מעלף….כולם עומדים ליד התבנית ומחסלים.
תודה רבה לך…

אפרת : “הכנתי עכשיו את העוגיות
ובעלי פה מיישר את הצנצנת:-)
תודה על המתכונים המדהימים!”

142
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

ניקי מה הכמויות של הקמח והממרח ??

שירה

היי האם צריך לשטח את הכדורי פינגפונג?
תודה 🙂

יפית

היי ניקי..האם במקום ממרח חלבה אוכל להכין לבד מטחינה גולמית ודבש? הכמויות הן אותם כמויות?

רוית

היי ניקי מנסה את מזלי בשעה זו…האם אפשר לשים 2 תבניות ביחד בתנור ואם כן האם לשים את התנור על טורבו?

1 8 9 10