מאפינס תפוזים וקוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תפוזים וקוקוס

מאפינס תפוזים וקוקוס

מאפינס תפוזים וקוקוס, מתחשק לכם משהו מתוק ? לפתוח את השבוע עם קצת טעם טוב בפה. משהו שיתן מצב רוח כזה טוב. והבחירה הפעם מאפינס תפוזים צהובים רכים מסוכרים עם ניחוח תפוז כאלה שבדיוק מתאימים לקפה או לפחות ליד השוקו לילדים. מאפינס קטן וחמוד ליד והחיים נראים הרבה יותר טוב ולו לכמה רגעים מתוקים.

14 מאפינס

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
2 כפיות סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים (לבלילה)
90 ג’ קוקוס (כוס)
140 ג’ קמח (כוס)
כפית א. אפיה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כדקה להוסיף את שאר המצרכים להקציף לתערובת אחידה.

2. למלא עטרות נייר עד 3/4 גובה, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 דקות או עד שהמאפינס זהובים.

3. כשהמאפינס יוצאים מהתנור לצקת כף מיץ תפוזים על כל אחד ולבזוק סוכר.

21014 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תפוזים וקוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : ניקי רציתי להגיד שהילדים שלי מכורים מאפינס קוקוס ותפוזים תודה

מירב : יקירתי,חייבת לפרגן.
אתמול כשיצאו מהתנור,חוסלה כל הכמות.
ברגעים אלו מכינה מנה כפולה…( ליתר בטחון) לשבת
מצוינות עם כוס תה,או נס קפה.
שבת שלום.

אורית : אחת העוגות הטעימות ביותר שאכלתי! כל כך נימוחה – מדהים!!

רינת : הי ניקי,הכנתי את המאפינס יצא מדהים לא רציתי לטעום את כל המאפינס אמרתי לעצמי אני אקח רק כפית אבל מאד מהר אכלתי אחד שלם אין כמוך ניקי היקרה ערב טוב.

לירון : אין כמוך ניקי…. הכנתי ויצא מעולההההההההה

ניצה גילור : ניקי יקרה ,הכנתי היום את המאפינס תפוזים וקוקוס יצא נפלא וטעים, תודה לך תבורכי♥

סמדר : תודה, יצא מעולה! הייתי צריכה להרחיק את בעלי ממש בכח כדי שלא יזלול את כולם בבת אחת… 🙂

אפרת : “מתכון מושלם. פשוט וטעים! עשיתי המון למשלוחי המנות. תודה רבה”

אודליה : “הכנתי הערב את המאפינס ואיזה ריח טוב התפשט בבית… המאפינס יצאו רכים וטעימים מאוד. הילדים אהבו מאוד!! תודה רבה לך על הכל”

290
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

הי ניקי,
אפשר לשאול עד כמה הקוקוס מורגש במרקם של המאפינס? אני חוששת שהילדים לא יתלהבו אם ירגישו את הקוקוס…
תודה מראש!

חן ל

היי ניקי
ניתן לעשות באינגליש קייק? ואם כן כמה מיץ תפוזים צריך להזליף אחרי שיוצאת מהתנור?
תודה ושיהיה שבוע מקסים

עדי

משהו לא כ”כ ברור לי…
90 ג’ קוקוס= כוס וגם 140 ג’ קמח= כוס??
אז כמה זה כוס? כוס זה לא 250 ג’?

דלית

בוקר טוב ניקי,
נראה מעולה. בקרוב אנסה… אך שאלה לפני כדי להיות בטוחה:
האם כוס מיץ תפוזים מיועדת לתערובת הגדולה או מיועדת לסוף-לאחר שהמאפינס יוצאים?
תודה
שבוע מבורך וטעים

רות

היי ניקי
ניראה שאלה מאפינס נהדרות הייתי רוצה להכין לביתי רק שהיא טיבעונית
האם יש לך רעיון איך להכין ללא ביצים? תודה על אתר ומתכונים מדהימים

יעל

איזה כיף לקבל את הניו על הבוקר! תודה!
ולשאלה- במה אפשר להחליף את הקוקוס אם לא אוהבים?

ענתי

היי ניקי -נראה מעולה .תוכלי להסביר לי איך משתמשים בעטרות הנייר? האם שמים אותם ככה על תבנית?
או מכניסים אותם לתבנית שקעים?תודנ

1 2 3 19