יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס עוגות וקינוחים

מאפינס חלבה וקינמון

21 יוני 2012
(Visited 2,683 times, 1 visits today)
מאפינס חלבה וקינמון

מאפינס חלבה וקינמון

אחד השילובים הכי טעימים שיש זה חלבה וקינמון אני במיוחד אוהבת את הטעם הזה  בעוגות שמרים ועכשיו גם במאפינס.

35 מאפינס קטנטנים

מרכיבים:

2 ביצים
כוס סוכר
כוס שערות חלבה וניל
שליש כוס שמן
3/4 כוס חלב
כפית תמצית וניל
כוס וחצי קמח תופח
כפית קינמון

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להקציף ביצים סוכר וחלבה לבלילה אחידה, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום.

2. למלא את השקעים עד 3/4 גובה, חום בינוני 180 מעלות כ 20 – 25 דקות.

מאפינס חלבה וקינמוןמאפינס חלבה וקינמוןמאפינס חלבה וקינמון

הרשם
עדכן
90 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי.אפשר לשים חלווה רגילה במקום שערות חלווה?תודה

שאלה טיפה מוזרה.. אפשר לוותר על החלבה..? פשוט באלי מאפינס קינמון ובלי שמנת..

הי ניקי
אפשר להמיר את התמצית וניל באבקת סוכר? (מחכה למשלוח מהארץ)
והאם זה יבש? זא כמו עוגות חנק?
אין לי שערות חלבה יש לי בלוק אני יכולה לקצוץ זה בסדר?
תודה

היי ניקי!
שכחתי לשים חלב… ניתן לאכול את המאפינס?

היי ניקי,
אפשר להכין את המתכון הזה ללא הקצפה במיקסר אלא מקצף ידני רגיל ( לא חשמלי)? ערבוב רגיל על ידי מקצף לא חשמלי

הי ניקי,
מה שלומך?
האם אפשר להשתמש בממרח חלבה? אם כן כמה והאם להקציף עם הביצים והסוכר?
המון תודה

ערב טוב ניקי היקרה,
כמה קאפקייס יוצאים מהכמות הזאת ? (אני צריכה בערך 16 יח’)
ועוד שאלה — אם אשים מעל כשזה מוכן קרם פיסטוק
האם יהיה טעים?

תודה רבה !!!