מאפינס תות וניל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס תות וניל

מאפינס תות וניל, אני אוהבת להכין מאפינס, עוגה אישית לכל  ילד בתיק בה”ס, הגדול שלי כמובן לא מסתפק באחד וחייב לפחות שלוש. חושבים שזה מאפינס רגיל עד שנותנים ביס וטועמים את הריבה ואז מופיע החיוך “מה אמא הכינה הפעם” פינוק עם הפתעה הכי טוב.

מספר מנות: 12

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
חצי כוס מיץ תפוזים
שליש כוס שמנת מתוקה
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)
ריבת תות

הכנות:

1. להקציף ביצים, סוכר ושמן לבלילה אחידה, להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה.

2. למלא חצי מהשקע לשים כפית ריבת תות  ולהוסיף מהבלילה עד 3/4 גובה.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

פרווה: שמנת = מיץ תפוזים

20892 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תות וניל

מאפינס תות וניל

גולשים מכינים וממליצים:

אסנת : הכנתי באינגליש קייק יצא עסיסי וטעים מאד! קראתי לזה- עוגת סופגניה
וכולם נהנו מאד!

: לניקי תודה מכל הלב יצא מדהים

רחל ג : ניקי יצא טעם גן עדן תודה.

שם : הי ניקי, כמו כל המתכונים פשוט מ-ע-ו-ל-ה שבוע טוב ומבורך

שם : היי ניקי, הכנתי אתמול ויצא משגע, בתבנית שקעים ועם קמח רגיל והוספתי כפית וחצי אבקת אפייה.

104
תגובות

  הרשם  
עדכן
סי

היי ניקי שבת שלום,הכנתי בעבר כבר את המאפינס האלו והם יצאו מהממים אבל טעם התפוזים היה מאוד מורגש לטעמי,יש לדעתך תחליף אחר כדי שיהיה פרווה?מים יתאימו?

שרה ו

ניקי אני רוצה לשים מיץ תפוזים במקום השמנת אז כמה בסך הכל מיץ?
תודה

אורית

איזה באסה. לא הבנתי נכון את ההוראות ומלאתי את השקעים קודם בריבת תות, כרגע זה בתנור אני מקוה שזה יצא טוב.

שני

בוקר טוב ניקי, ריבת משמש גם הולך?

hasa

היי ניקי! לחברה טובה יש יומולדת והיא מתה על תות וכמובן שיש לך מתכון שקולע בול, כמו תמיד…רציתי לשאול – יצא לי להכין פעם אחת מאפינס עם מילוי (קוביות שוקולד), מה שקרה זה שבאפייה כל הקוביות שוקולד שקעו לתחתית והפכו אותה לעיסה לא מושכת במיוחד ומאז אני ב”טראומה” בכל מה שנוגע למילוי…מה אני יכולה לעשות כדי שבמתכון שלך זה לא יקרה לי? ממש בא לי לנסות אותו. שוב תודה ענקית מראש!!

אריאלה

אין לי מיץ תפוזים, ניתן להחליף אותו בתה קר?

טליה

יצא מעולה!!!!!
תודה רבה!!! (גם על המתכון וגם על התשובות…)